Siyaset:
banner175
CHP'nin yeni başkanı Çavuşoğlu görevi devraldı

16 Şubat Pazar günü Cumhuriyet Halk Partililer yeni başkanını seçmek için sandığa gitmişti. Kazanan 307 oyla eski başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu olmuştu.
CHP İl Merkezi’nde düzenlenen törenle Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevi Mahir Akbaba’dan görevi devraldı.
 
Törene, İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Mahir Akbaba’nın yanı sıra Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı ve partililer katıldı.
 
Törene gösterilen yoğun ilgiden dolayı, partililer salona sığmadı, büyük bir çoğunluğu parti merkezinin dışında bekledi.
 
Salonda gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından iki başkan balkona geçti, konuşmalar burada gerçekleşti. CHP’liler, yağmura rağmen uzun süre başkanları bekledi.
 
AKBABA: ”HEP BİRLİKTE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”
Partililere önce görevi devreden eski başkan Mahir Akbaba seslendi. Çavuşoğlu’nun her zaman yanında olacağını belirten Akbaba, “Görev süremiz boyunca hep çalıştık, çalışmaktan da mutlu olduk. Başarı bizler için toplumsal başarıdır. Toplumun mutlu olmasıdır. Bugünden itibaren de sayın başkan nasıl her zaman benim sol yanımda durduysa, ben de artık onun hep sol yanında duracağım. Mücadelemiz iktidar mücadelesidir, yürüyüşümüz iktidar yürüyüşüdür her birlikte ele ele iktidara yürüyeceğiz” dedi.
ÇAVUŞOĞLU: “ KONGRE DÖNEMİNİ BİTRİDİK, DAHA ÇOK ÇALIŞMA DÖNEMİNE GİRDİK”
Görevi devralan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, bunun bir bayrak değişimi olduğunu belirterek, yine hep birlikte aynı yolda yürüyeceklerini ifade etti.
 
Çavuşoğlu: “Daha önce söylediğimiz gibi CHP’de hepimiz hizmetkarız. Akbaba’nın başkanlık yaptığı dönemde partiye verdiği katkılar saymakla bitmez. Ona bir kez daha teşekkür ediyorum. Kongre dönemini bitirdik ve daha fazla çalışma dönemine girdik. Bugün gördüğüm tabloyla sokakta siyaseti örgütlemenin zamanının geldiğini gösterdiniz” dedi.
 
“KİMSE 97 YILLIK ÇINARI ÇIKAMAZ”
Ülkenin sıkıntılardan kurtulması için daha da sıkı ve daha büyük bir sorumlulukla çalışacaklarını anlatan Çavuşoğlu, siyasetin tarikatla karıştığı dönemde çocuklara gençlere daha fazla sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Başkan Çavuşoğlu: “Siyasetin yeniden tarikat üçgenine girmemesi için elimizden geleni yapacağız. Kimsenin 97 yıllık çınarı yok sayması söz konusu olamaz” dedi.
 
“VALİ’NİN ANKARADA SERGİLEDİĞİ TAVIR ÇOK MANİDAR”
Konuşmasında Vali Hasan Karahan’ın Ankara ziyaretinde İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerini ziyaret etmemesine de değinen Çavuşoğlu, bunun manidar bir davranış olduğunu belirtti.
 
Çavuşoğlu: “Sayın valiye sesleniyorum. Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarını yok sayacak olursanız emin olun ki valiliğin önüne gelmekten de hiçbir zaman çekinmeyiz. Bir yol ayrımındasınız, ben inanıyorum ki halkın valisi olacaksınız. Ama halkın valisi olmak yerine iktidar valisi olmaya devam edecek olursanız, o gün de parti kültürümüz ve devlet terbiyemiz içerisinde ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
“KIZILAY’I İKTİDARIN ARKA BAHÇESİ OLMAKTAN KURTARALIM”
Son dönemlerde bağış skandalı nedeniyle tartışmaların odağında olan Kızılay’a da değinen Çavuşoğlu, tüm partilileri Kızılay’a üye olmaya davet etti.
 
Çavuşoğlu, ”Nerede sadakata dayalı bir sistem kurulduğunu görürseniz bizi uyarın, bunun karşısında olacağız. Denizli’den başlayarak Tüm Türkiye’de Kızılayı’ı iktidarın arka bahçesi olmaktan kurtaralım. Haftaya perşembe günü hepinizi Kızılay binası önünde bekliyorum, üye olalım. Nerede bir yanlış varsa Cumhuriyet Halk Partisi’nin orada olduğunu göstermek için herkesi oraya bekliyorum” dedi.
 
Konuşmaların ardından Çavuşoğlu görevi Akbaba’dan devraldı.
 
 
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku