Siyaset:
banner175
'Değerlerimizi yaşatıyoruz”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan Bayramı’nın her gününü farklı ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlarla buluşarak geçirdi. Bayramın ilk gününde Serinhisar, Honaz ve Güney, ikinci günü Acıpayam’ın Yeşilyuva, Kumavşarı ve Kuyucak mahalleri ile Serinhisar’ın Yüreğil Mahallesi’nde vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili Şahin Tin, Yeşilyuva ’da bir de nikâh merasimine katıldı.
 
“HER DAİM MİLLETİMİZLEYİZ”
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yoğun bayram mesaisine 3. Günde de devam etti. Kale ilçe merkezi ile mahallelerinde vatandaşlarla bayramlaşan Şahin Tin, “Bayramlar, insanların kaynaştığı, kırgınlıkların ortadan kalktığı, manevi atmosfer sayesinde hoşgörünün arttığı manevi değerlerimizdir. Biz de milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıyoruz. AK Parti olarak, milliyetçi ve mukaddesatçı bir çizgimiz var. Bizi biz yapan değerlere sahip çıktığımız sürece güçlü olacağımızın bilincindeyiz. Güçlü bir geleceğe, ancak milli ve manevi anlamda güçlü olan bir toplumla yürüyebiliriz. Bu nedenle bayramlar, gelecek nesillerimize bu bilinç ve şuurun aşılanması için bir fırsattır. Biz de, bayram boyunca milletimizin içinde olduk. Gördüğümüz teveccüh bizim için mutluluk ve coşku kaynağı oldu. Gerçek anlamda bayram ettik. İnşallah 24 Haziran akşamı da ikinci bir bayramı yine milletimiz ile birlikte kutlamanın heyecanını yaşayacağız. Durmadan ve dinlenmeden Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya ve memleketimizi yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku