Siyaset:
banner175
'Değişiklik zamanı” yorumu
Ak Parti İl Yürütme Kurulu’ndaki görevinden alınan Halil Pekdemir ile Birtan Şahan, değerlendirmeyi DenizliHaber.Com’a yaptı:
Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Pekdemir, “İl Başkanımız ile oturup, konuştuk. Görev değişikliği uygun görüldü, ben de ‘evet’ dedim. Bu ayrılmanın bir nedeni, bir sebebi yok. Hükümette de, parti genel merkezinde de zaman zaman değişiklikler olur. Benim ayrılmama da böyle bakmak gerekir. Ben bu partiye kuruluşundan beri hizmet ediyorum. Sandık görevlisi de milletvekili aayı da oldum, İl Genel Meclisi Başkanlığı da yaptım, görev almadığım dönemler de oldu. Ben yürütme kurulunda olmasam da partime, davaya hizmeti sürdüreceğim” dedi.
 
Birtan Şahan da, “Şahin Tin’in başkanlığında görev başladık, Necip Filiz ile devam ettik. Göreve geldiğinde kendisine ‘istediği zaman ayrılabileceğimi’ söyledim. Oturup, konuştuk. Değişim isteniyorsa ayrılmaya hazır olduğumu ifade ettim ve böyle karar verildi Böyle olması benim için iyi oldu. İl yönetim kurulu üyeliğim devam ediyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku