Siyaset:
banner175
Demokrat Parti İl Başkanı Aşkın Çelik Hayatını kaybetti

Geçtiğimiz cumartesi günü akraba ziyareti için Bayramyeri’ne giden Çelik, burada fenalaşmış, çağrılan 112 sağlık ekipleri kalbinin durduğunu belirlemişti.

Hastaneye kaldırılan Çelik’in kalbi yolda ve hastanede 3 kez durdu durdu. Doktorların yoğun çabasıyla hayata döndürülen Çelik’e anjiyo yapıldı. Ancak yaşadığı ağır kriz sonrası beyninde ödem oluştuğu öğrenildi.

Üç gündür yoğun bakımda uyutulan Çelik, bu sabaha karşı vefat etti. Denizli siyasetinin renkli isimlerinden Çelik’in ölümü üzüntü yarattı.

Çelik için bugün ikindi namazında Ulu Cami’de tören düzenlenecek, ardından Gümüşler Mezarlığında toprağa verilecek.

Demokrat Parti İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, vuattan üzüntü duyulduğu belirtilirken, “Yoğun Bakımda tedavisine devam edilmekte olan İl Başkanımız Aşkın Çelik’i geçirmiş olduğu kalp krizine bağlı, beyin kanaması sonucu maalesef kaybetmiş bulunmaktayız. Acımız büyüktür.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Ulu Cami’den kalkacak, Gümüşler mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet, Ailesine, Demokrat Parti Camiamıza ve sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz” denildi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku