Siyaset:
banner175
Deneyimli gazeteciden yorum: Zolan maça 2-0 önde başladı
Kentteki havanın yansımasını aktardığını söyleyen Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın favori olduğunu belirterek, “Zolan maça 2-0 önde başladı” dedi.
 
Işık’ın İyi Parti – CHP ittifakına yönelik görüşü ise oldukça dikkat çekiciydi. Işık’ın “Tek dert seçim mi?” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:
 
ZOLAN FAVORİ
Kısacası Denizli siyasetine değinmek istiyorum. Belki de CHP’li dostlar kızacaklar ama 31 Mart’ta Denizli’nin açık ara favorisi Osman Zolan’dır. CHP’deki belirsizlik, İYİ Parti ile olan ittifak görüşmeleri, heyecan yaratacak adayın belirlenememesi CHP tabanında umutsuzluk yarattı. Enerji kırılması oldu. Şu an itibariyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan seçimin mutlak favorisidir.  Zolan maça 2-0 galip başlamıştır. Seçime 3 ayı aşkın zaman var. Dengeler değişir, farklı rüzgar eserse ancak CHP’nin adayı Osman Zolan’ı zorlar. Peki aday İYİ’den olursa ne olacak?. Seçime gerek yok, Sayın Osman Zolan’ın başkanlığı şimdiden hayırlı uğurlu olsun..
 
Yazının tamamını okumak için linki tıklayın:
http://habercidenizli.com/tek-dert-secim-mi-17749.html?fbclid=IwAR3EbYhUWVCIheIQEz9OmlUva7DhMbDp7n2R_OKv5t0902Tfl1uJ9oBCiQQ
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku