Siyaset:
banner175
Deniz Baykal Denizli ve Çivril'de konuştu
Baykal’ın Denizli programı iki gün sürdü. Uşak’tan Denizli’ye gelen Baykal, Cumartesi günü Çivril’de partililerle buluştu, Pazar günü de EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki ‘Denizli Hayır Diyor’ konferansında konuştu.
 
Konferansa Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ve partililer katıldı. İl Başkanı Sancar’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Baykal, “Bu anayasayı savunan bir tek saygın profesör görmedim. Bir tane ciddi hukukçuyu görmedim. Adalet ve Kalkınma Partisi içinde hukuku bilen, adalet bakanlığını yapmış, meclis başkanlığı yapmış elbette değerli insanlar var. Ama onlar da biliyorlar ki, bu iş yanlıştır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
çağatay şengül 7 yıl önce

ahh koca baykal memleketimize hoşgeldn.pekte yakışıyorsun.deniz denizlisiz denizlide denizsiz olmaz.adnan keskinde yanınızda oluverse tozunu atardık biz bu ülkenin..olsun varsın böylesi hayırlıdır belki...

Misafir Avatar
EG 7 yıl önce

kaset mağduru değilmiş gibi davranmaları, komik..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku