Siyaset:
banner175
Denizli Ak Parti'ye ‘Aşkım Vatandan' morali
AK Parti İl Binasındaki toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz , “Cuma günü 2 yıldan sonra Cumhurbaşkanımızı büyük bir kalabalıkla yaşamanın mutluluğunu yaşadık. Gelen herkese teşekkür ediiyorum. O’nun gelmesi sebebiyle o gün ilk defa aşkım vatandan klibini yayınladık. Bu klip müthiş bir beğeni topladı. Miilyonların üzerine çıkan beğeni rekoru kırdı. AK parti olarak 16 Nisan’la ilgili hazırlanan bu klipte halkla çekildi. Hiçbiri profesyonel değil. Beğeniyi bu topladı. Denizli’nin değerlerinin bulunduğu bu klibin beğenilmesi Denizli’nin tanıtımı için de büyük önem taşıyor. Tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. 64 mahallede çalışmalarımızı tamamladık. Olumlu yansımalar alıyoruz” dedi.


 
ÇARDAK HAVAALANINDA İLK KEZ SANDIK KURULDU
Gurbetçlerin daha rahat oy kullanabilmesi için Çardak havaalanında sandık kurtuklarını da belirten Filiz, “Çardak havalanı içersinde kurulan sandıkta 24 saat esasına göre görevliler bulunuyor. Avrupada yaşayan vatandaşlarımızın oy kullanma işlemi başladı. İlk kez hava alanında sandık kuruluyor. Herkesin oyunu kullanabilmesi için tüm imkanlar sağlandı” diye konuştu.
 
“SANCAK SEVGİ VE BAĞLILIĞA YAPILMIŞ JESTTİR”
Sancak tartışmalarına ilişkin de konuşan Filiz, “Denizli sancağı o günün bire bir koyasıdır. Denizli’ye has bir objedir. Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin duruşu 15 Temmuz’da da gösterilmişti. Cumhurbaşkanımızın gelişini onore etmek için yapılmış bir girişimdir. O’nun sevgiisine ve bağlılığına yapılmış bir jesttir” dedi.
 
“REFERANDUM SÜRECİNDE 450 BİN KİŞİYLE KONUŞACAĞIZ”
Referandum sürecine ilişkin de açıklama yapan Filiz , “Referandumda 18 madde oylanacak. Bu maddelerin neler olduğunu nelere etkileyeceğini anlatmaya devam ediyoruz. Seçmenlerimizin bize gösterdiği ilgiyi görüyoruz. 19 ilçemizde bilgilendirme ofisleri açtık. Bakanımızda, milletvekillerimizle başkanlarımızla bu süreci anlatmaya devam ediyoruz.
 
Avrupanın 16 Nisan seçimlerinde taraf olmaları milletimizin dikkatinden kaçmaması gereken bir husustur. Papanın AB’nin kuruluşunun 60. yıldönümünde yer alması haçlı zihniyetini ortaya koymaktadır.
 
16 Nisan Türkiye’de güçlü bir evet çıkacağı, PKK ve FETÖ ile mücadele için bunun çıkacağına inanıyoruz. Denizli’deki çalışmamız Türkiye ortalamalarını yakalamak için çalışıyoruz. Biz evet ya da hayır demelerinden dolayı ötekileştirmeden neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyoruz.
 
19 ilçe 622 mahallede 22 bin ev ziyareti hedef koyduk. 20 ‘şer kişiyle 450 kişiye ulaşma hedefi koyuk. Her gün bire bir noktasal ziyaretlerimiz sürüyor” diye konuştu.
 
“MİTİNGE 70 BİN KİŞİ KATILDI”
Mitinge katılanların sayısına ilişkinde açıklama yapan Başkan Filiz, “Mitingde 70 bin kişinin katıldığını düşünüyoruz.Bir çok insanın geri döndüğünü biliyoruz. Bu nedenle Denizli tarihinin en büyük mitingini gerçekleştirdik” dedi. (Haber: Murat DEMİRBİLEK)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku