Siyaset:
banner175
Denizli CHP değişim istiyor
24 Haziran genel seçimlerinin ardından CHP kanadında sular durulmuyor. CHP’de kongre kararı alınması ve genel başkanın değişmesi için imza toplanırken, Denizli geçmiş dönem milletvekilleri ve bazı yöneticilerin imza kampanyasına 14 kurultay delegesinin yarın noterden imza verecekleri öğrenildi.
 
24 Haziran genel seçimlerinin ardından Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki kritik görüşme sonrası sular ısınmış; İnce’nin o görüşmede Kılıçdaroğlu’na yaptığı “çekil” teklifini basına deşifre etmesi, Kılıçdaroğlu kanadında “nezaketsizlik” olarak yorumlanmıştı. Muharrem İnce, olağanüstü kurultay için ise “Ben imza toplamayacağım, ama hayır derse, örgüt kendisi çözecektir bu işi” dedi.
 
Denizli’de geçmiş dönem milletvekilleri ve bazı yöneticilerin başını çektiği bir grup, başlatılan imza çalışmasına destek olmak için çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta bir araya gelen 14 Kurultay delegesi “Ortak Mutabakat Deklarasyonu”na önceden imzayı atmıştı. 14 Kurultay delegesinin yarın notere giderek resmi imzaları Muharrem İnce lehine atacakları öğrenildi. Doğal delegeler dışında 14 delegesi bulunan Denizli’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kongreye gitmesi yönünde fikir beyanlarını yarın resmiyete dökmeye hazırlanıyor.
 
KURULTAY İSTEYEN DELEGELER KİMLER?
Sündüs Başsorgun (İl Kadın Kolları Başkanı) Tolga Varlıker (Merkezefendi İlçe Başkanı) Osman Tabu (Pamukkale İlçe Başkanı) Ali Rıza Ertemür (Eski İl Başkanı) Baki Tatar (Acıpayam eski İlçe Başkanı) Birsen Çelik (Bozkurt Belediye Başkanı) Cengiz Demirci (Sarayköy İlçe Başkanı) Ercan Usta (Serinhisar İlçe Başkanı) Erdoğan Şama (Tavas İlçe Başkanı) Ergün Ersoy (Çal İlçe Başkanı) Musa Ünsal (Buldan İlçe Başkanı) Ömer Köseoğlu (Çivril İlçe Başkanı) Saim Tokat (Güney delegesi) Önder Demir (Bekilli İlçe Başkanı)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku