Siyaset:
banner175
Denizlili Ahmet Tarık Sarı BBP Genel Başkan Yardımcısı oldu
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun ev sahipliğinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkanları toplantısı gerçekleşti. Toplantıya BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyesi Tuna Koç katıldı. Toplantıda divan üyeleri de açıklandı. Denizli'den Ahmet Tarık Sarı yeniden Türk Dünyası'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.
 
Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya'nın Hendek İlçesinde parti kurmayları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Divan üyelerinin de belli olduğu toplantıda,Önceki dönem  Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı,Önceki dönem  Alperen Ocakları Genel Başkanı,  Azerbaycan Alperen Ocakları Kurucu Başkanı,  27.dönem Cumhur İttifakı Aydın Milletvekili Adayı  olan ve Denizli'de mimarlık yapan Ahmet Tarık Sarı, Türk Dünyasından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.
 
Uzun yıllar Denizli Alperen Ocakları'nda görev yapan Ahmet Tarık Sarı, daha sonra Alperen Ocakları Genel Başkanı olmuştu. Azerbaycan Alperen Ocakları Kurucu Başkanı görevinin ardından Denizli'ye dönen Ahmet Tarık Sarı,  Kentte Mimarlık yapmaya başladı. Partide Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeliği(MKYK) görevinde de bulunan Sarı geçtiğimiz dönemde de Genel Başkan Mustafa Destici'nin takdiri ile Türk Dünyası'ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilmişti. Yenilenen divan listesinde Ahmet Tarık Sarı yeniden Türk Dünyası'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevinde kaldı.
 
İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı," Biz şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetlerine sahip çıkmaya onun davasında onun inandığı gibi çalışmaya devam ediyoruz.  Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici beyefendi ile birlikte bu yolda merhum liderimizin izinden ilerleme gururu elzemdir. Biz inandığımız hak yolda, inandığımız doğrularla yürümeye devam edeceğiz. Bu konuda şahsıma verilen Türk Dünyası'ndan sorumlu olma görevi benim için çok önemli bir vazifedir. Bu vazifede bize düşen, önce milletimizi ve vatanımızı düşünerek çok çalışmaktır. Bu hususta ceddimizi iyi bilmek, soydaşlarımızı iyi tanımak ve her şeyi Türk Milletinin çıkarları doğrultusunda yapmak zorundayız. 27 yıl önce Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarıyla başlayan bu dava şimdi bize emanet. 27 yıldır siyaseten hiç leke sürülmeyen bu parti bundan sonra da doğruya doğru, yanlışa yanlış diyecektir. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız" ifadelerini kullandı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku