Siyaset:
banner175
Denizli'nin gündemi değişti: Atama ve istifa
BERNA ÖZTÜRK ASALETEN ATANDI
 
Sağlık Bakanlığı’nın yereldeki en büyük koltuğu olan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sektererliği’ni 2,5 yıldan bu yana yürüten Berna Öztürk akşam saatlerinde asaleten bu göreve getirildi. Ak Partili eski Belediye Meclisi Üyesi ve Odak Hastanesi’nin ortaklarından Dr. Şahin Öztürk’ün eşi olan Öztürk, Denizlihaber.com’a özetle, “2,5 yıldan bu yana olduğu gibi ilimizdeki kamu hastanelerinin hizmet kalitesini artırmak için çalışacağım” dedi.
 
KALE BELEDİYE BAŞKANI ERKAN HAYLA ÖZÜR DİLEYEREK PARTİSİNDEN İSTFA ETTİ
 
Atama haberinin duyulmasından sadece dakikalar sonra Kale’nin Ak Partili Belediye Başkanı Erkan Hayla, facebook’tan yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Hayla, paylaşımında “Saygıdeğer Ak Parti camiası şahsıma oy veren değerli seçmenlerimiz.Gerekli gördüğüm lüzum üzerine affınıza sığınarak, çok sevdiğim Partimden istifa ediyorum.” dedi.
 
ATAMAYLA İSTİFA NEDEN AYNI HABERDE BULUŞTU
 
Çünkü Hayla’nın istifasıyla Öztürk’ün ataması direkt bağlantılı. Çünkü Hayla’nın yakın çevresine, “Bu atama olursa istifa ederim” dediği konuşuluyor. Hayla’nın dediğini yaptığı ve atama haberinin duyulur duyulmaz, hazırladığı istifa dilekçesini partisine gönderdiği konuşuluyor.
 
BU PAYLAŞIM; İDDİALARI DOĞRULAR NİTELİKTE
Denizli’de geceyi ısıtan gelişmeler sadece bundan ibaret değildi. Çünkü eski Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın yaptığı paylaşım ,yukarıdaki iddiayı doğrular nitelikteydi. “Duruş Budur” diyerek Hayla’ya destek veren eski başkan Oktay’ın paylaşımı şöyle:

 
GÖZLER TEŞKİLATTA

 Hayla’nın istifası Ak Parti’de hareketlenmeye neden oldu. Detaylar henüz öğrenilemedi ama İl Başkanı Necip Filiz’den bir açıklama gelmesi bekleniyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku