Siyaset:
banner175
Ekrem Başer: 'Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Denizli’de en çok konuşulan isimlerin başında gelen AK Parti Denizli'nin genç ve dinamik milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye'nin refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı. Ekrem Başer açıklamasında, milletin huzurunu ve refahını korumak adına kapı kapı gezmeye devam edeceklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'ye binlerce eser kazandıracaklarını belirtti. Milletin sevgisi, güveni ve duasından aldıkları güçle aşamayacakları engel, çözemeyecekleri sorun olmadığını aktaran Ekrem Başer, “Teröristlerle konuşanlar, onlardan akıl alanlar, onlara söz verenler var. ‘Seçimler bizim için umut, 10 binler, 100 binler tahliye bekliyor’ diyenler var. Bu milletimiz buna izin vermeyecektir” ifadelerini kullandı.

“Türkiye, artık eski Türkiye değil.”

Türkiye’yi yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini vurgulayan Ekrem Başer, “21 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep taş üstüne taş koymanın derdinde olduk, yatırımların derdinde olduk, projelerin derdinde olduk. Yaşadığımız bunca felakete rağmen, depremlere, yangınlara, sellere, dünyayı iki yıl boyunca meşgul eden pandemiye rağmen Türkiye çok önemli mesafeler alıyor. Türkiye, artık eski Türkiye değil. Bu, Türkiye sevdalısı insanları geleceğe dair umutlandırırken bu ülke üzerinde asırlardır hesap yapanları tedirgin ediyor. Milletimiz için kapı kapı gezmeye, gönüllerdeki yerimizi korumaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde güzel ülkemize daha binlerce eser kazandıracağız. Biz biriz, birlikte güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başer, deprem gerçeğini hatırlattı
Denizli'nin genç ve dinamik milletvekili adayı Ekrem Başer, Denizli’de meydana gelebilecek doğal afetlere...

Haberi Oku