Siyaset:
banner175
Erken seçim 24 Haziran'da yapılacak, Denizli seçime hazır
Seçim kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Erdoğan, “MHP Yeni yönetim sistemine geçiş aciliyet gerektiriyor. Bahçeli’nin çağrısını yetkili kurullarımızda değerlendirdik. Olumlu yaklaşmaya karar verdik. Erken seçimin 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılmasına karar verdik. AK Parti ve MHP meclis grupları olarak yasal süreci hemen başlatıyoruz. Yüksek Seçim Kurulu seçim hazırlıklarına başlayacaktır. Bu kararın ülkemiz milletimiz ve partilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletimiz ülkemiz için hayırlı olsun diyorum” dedi.
 
AK PARTİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ: HAZIRIZ, FARKIMIZI GÖSTERECEĞİZ
Biz teşkilat olarak zaten seçim varmış gibi gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gezmedik ilçe, köy bırakmadık. Hala da tüm vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısını birebir takip ediyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Teşkilat olarak vatandaşımızın her türlü probleminde köprü görevi görüyor, gerekli koordineyi sağlıyoruz.
 
Denizlimizin gururu Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ve vekillerimizle yakaladığımız uyum ve başarılı çalışmalar ile önümüzdeki seçimlerde başarılı olacağımıza inancımız tamdır.  İl yönetimi, gençlik ve kadın kolları, merkez ilçe ve tüm ilçe teşkilatları olarak diriyiz, güçlüyüz ve sahadayız.
 
Teşkilat olarak erken ya da zamanında tüm seçimlere Sandık görevlilerine kadar her kadememiz hazırdık. Bir seçimin bittiği günün ertesi günü bir sonraki seçim için çalışmalara başlıyoruz. Teşkilatımızı yeniledik seçime hazır hale getirdik. Hükümet sisteminin oturması için erken seçimin bir an önce yapılıp sisteme geçilmesi adına alınan bu karar vatanımıza , milletimize hayırlı olsun. Türk milleti’nin yeni bir zafer, birlik ve beraberlik ruhuyla sandığa gidip gerekli yerlere hak ettikleri mesajı bir an önce vermesi en makul ve en demokratik yoldur. Biz de Denizli  olarak Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  başkan seçilmesinde vereceğimiz güçlü destekle bu seçimlerde farkımızı göstereceğiz.
 
CHP İL BAŞKANI ERTEMUR: OHAL’İ SORGULAMALIYIZ
CHP olarak her kadememiz ile seçimlere hazırız. Ama OHAL altında seçimlere girmek ne kadar demokratik ve anlaşılabilir onu sorgulamak lazım.
 
MHP İL BAŞKANI CAFER BİRTÜRK: YÜZDE 55-60 ALIRIZ
MHP ülkenin tıkandığı noktalarda her zaman için yol açıcı bir rol üstlenmiştir.2016 yılında halk oylamasında yine kilit bir rol üstlenmiştir. Cumhurbaşkanlığı sisteminin önünü açmıştır. Sonraki süreçte Cumhurbaşkan adayı göstermemiştir. 16 yıldır Devlet Bahçeli ne söylediyse hangi tespitlerde bulunduysa hepsi doğru çıktı. Bugün geldiğimiz nokta bunun en güzel göstergesidir. İttifak ile seçimlerden yüzde 55-60 gibi bir sonuç çıkar.
 
İYİ PARTİ İL BAŞKANI YASİN ÖZTÜRK, İMZAYI VERDİ
Seçim tarihinin açıklanmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 100 bin imza ile aday olurum açıklamasının ardından, dilekçesini hazırladı ve sosyal medya hesabından paylaştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku