Siyaset:
banner175
Eski başkanlar MÜSİAD'a misafir
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, MÜSİAD Denizli Şubesinin düzenlediği istişare toplantısında Türkiye’nin bölgedeki duruşunu kırmaya ve bileğini bükmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Şahin Tin; “Varlığımıza haince pusu kurarak saldıranlar susacağımızı düşünmesinler” dedi.
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, MÜSİAD Denizli Şubesinin düzenlediği istişare toplantısına katıldı. MÜSİAD Şube binasında gerçekleştirilen toplantıya Şube Başkanı İsmail Biltekin ve yönetim kurulu üyeleri ile önceki dönem MÜSİAD Şube Başkanlığı görevinde bulunan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve çok sayıda genç MÜSİAD üyesi katıldı. İstişare toplantısında konuşan Milletvekili Şahin Tin, MÜSİAD’ın kurucuları arasında olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “MÜSİAD’ın bir misyonu ve davası olduğunu unutmamız gerekiyor. 28 Şubat gibi zor bir dönemi bu çatı altında yaşadık. O dönemde DGM’de yargılandık. Tek derdimiz milli sermayeyi güçlendirmekti. MÜSİAD hiçbir zaman tabela derneği olmadı. Karşılaştığımız tüm zorlukların üstesinden gelmek için büyük mücadeleler verdik. Sorunların karşısında susan değil çözüm üreten bir anlayışla çalıştık. Bugünde aynı mantıkla çalışıyoruz. Millet olarak biz hiçbir zaman başka devletlerin boyunduruğu altına girmeyi asla kabul etmedik. Bayrağımızın, vatanımızın ve devletimizin varlığını korumak için her türlü adımı atıyoruz. Bizi yok etmek için bölgemizde ayak oyunlarına müracaat edenler görecekler ki kendi oyunlarında boğulmaya mahkûm olacaklar. Bölgemizde yeni bir harita çizmek isteyenlere ve çizdirmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Türkiye’nin bölgemizdeki duruşunu kırmaya ve bileğini bükmeye kimsenin gücü yetmeyecek” dedi.
 
CANIMIZ PAHASINA SAVUNACAĞIZ
Türkiye’nin devlet tecrübesinin çok eski tarihe dayandığını ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “Devlette uyum esastır. Maalesef AK Parti’nin iktidar olduğu ilk dönemlerde önümüze büyük engeller çıkardılar. Meclis iradesinin aldığı kararları anayasa koridorlarında ve cumhurbaşkanlığı makamlarında sabote ettiler. Milletin iradesine her fırsatta saldırmanın gayretinde oldular. Ancak milletimiz referandumda verdiği oylarla bu sancıyı ortadan kaldırdı. Yeni bir sistemle yani Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle devlet yönetiminde bir uyum sağlayıp, çarkların düzenli dönmesinin önünde engel teşkil eden unsurları ortadan kaldırmış oldu. Doğruları savunmaktan ve bu konuda mücadele vermekten asla geri durmayacağız. Vatanımızın haklarını canımız pahasına da olsa sonuna kadar her platformda savunmayı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan BM kürsüsünde nasıl dünyanın 5’ten büyük olduğunu söyleyerek Türkiye’nin varlığına göz dikenlere karşı sağlam bir mesaj verdiyse aynı zamanda bu sözleriyle dünya Müslümanlarının da umudunu güçlendirmiştir” dedi.
 
ZİHNİYET DEĞİŞİYOR
Ekonomik anlamda Türkiye’nin hızla güçlendiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Artık her anlamda bir zihniyet dönüşümü yaşıyoruz. Bu süreçte yeni nesillerimize yani gençlerimize önemli görevler düşüyor. Hükümetimiz bu anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya gayret ediyor ve her türlü yatırım fırsatlarını sunuyoruz. Başta KOSGEB olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlar aracılığıyla teknik ilerleme konusunda büyük destekler sağlıyoruz. Üretimin önündeki engelleri ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok iyi biliyoruz ki iş dünyasının içinde bulunduğu zorlukları aştığımız takdirde Türkiye’nin yerli ve milli büyümesinin daha da güçlenmesini sağlanmış olacağız. Bu nedenle desteklerim önünü açıyoruz. AR-GE’ye çok önem veriyoruz. Yeniliğin ve ilerlemenin anahtarı araştırma ve geliştirme ile mümkün olacak. Yerli sanayi ve üretim büyüdükçe millet olarak tarihi başarılar elde etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
SALDIRILARI BERTARAF EDECEK GÜÇTEYİZ
Toplantıda söz alan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz “Biz büyük bir aileyiz. MÜSİAD bizim gönlümüzde ayrı bir yere ve öneme sahip. İçinden geçtiğimiz süreçte gördüğümüz o ki MÜSİAD yapısını ve duruşunu hiç bozmadan bugüne kadar gelmiş güçlü bir sivil toplum kuruluşu. FETÖ ve benzeri hain yapılanmalara, karşı duruşunu en net ve sert bir şekilde ortaya koyan bir kuruluş. İçerdeki hainler ve dış destekçileri tarafından ülkemizin birlik ve beraberliğine yoğun bir saldırı var. Bunu 15 Temmuz hain darbe girişiminde millet olarak yaşadık. Ancak bizim milli kimliğimizin ve duruşumuzun bu saldırıları bertaraf edecek güç ve cesarete sahip olduğunu çok açık müşahede ettik” dedi.
 
YENİLENİYORUZ
 
AK Parti’nin Türkiye’ye her alanda önemli kazanımlar sunduğunu dile getiren İl Başkanı Necip Filiz, “AK Parti çıtasını kendisi yükselten bir partidir. Hükümetimiz ülkemizin menfaatine olan her adımı kararlılıkla atıyor. Güven ortamının oluşmasını sağlamak için cesur kararlar alıyoruz. Büyük yatırımlar yaptık ve hizmetler ürettik. Daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. İlçelerde kongrelerimizi gerçekleştirerek yenileniyoruz” dedi.
 
MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin ise toplantıya katılanlara teşekkür ederek, gündeme dair konuların ele alındığı bu tarz toplantıların her zaman devam edeceğini söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku