Siyaset:
banner175
Filiz: Meral Hanım, efelikle edepsizliği birbirine karıştırmıştır
“İP Genel Başkanı Meral Akşener’in Denizli Mitinginde; Denizli’nin değerli siyasetçisi , Denizli’ye ve  ülkemize katkısı tartışılmaz olan bakanlar kurulunda ki başarılı Temsilcimiz Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'ye sarf ettiği sözler kabul edilemez” diyen Filiz “ Meral hanım değerlerini aşağılamaya kalkıştığı Denizli’den en güzel cevabı sandıkta alacaktır” dedi.
 
Başkan Filiz mesajında devamla şu ifadelere yer verdi:
“ Meral hanımın sözlerinin neresini düzeltsek? Bir siyasetçiye yakışmayacak kadar seviyesiz, bu laf atmaya cevap vermekte zorlanıyoruz açıkçası. Sadece Denizlimizin Gururu Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye yapılmış bir sövgü ile karşı karşıya değiliz. Bu aynı zamanda şehrimize, şehrimizin seçmenine, insanımıza, insanımızın aklına ve sağduyusuna karşı da çok ciddi hakaretler içeren bir söylem. Denizli insanı akıllı ve sağduyuludur. Tercihlerini aklına ve kalbine danışarak yapar. Bu tercihlerin sokak argosuyla istihzayla aşağılanmasından da hoşlanmaz. Burası efeler diyarıdır ama Meral hanım efelikle edepsizliği birbirine karıştırmış. Ben inanıyorum ki Meral hanım değerlerini aşağılamaya kalkıştığı Denizli’den en güzel cevabı sandıkta alacaktır."
“ Devletin en yüce makamına talip olan , siyasette saygıyı ve nezaketi korumasını beklediğimiz Sayın Meral Akşener ne yazıkki Denizli de kampanyasına yalan,dolan ve iftiralarla dolu bir giriş yapmıştır” diyen Başkan Dalbudak; “ Siyaset yapmak amacından daha çok tahrik etmeyi hedefleyen bu üslubun Denizli siyasetinde yeri yoktur. Seçimler bitecektir ama Sayın Akşener, o sözler orada duracak ve hep hatırlanacaktır. Sayın Bakanımız size hak ettiğiniz cevabı vermiştir. Denizli AK Partiye Sayın Cumhurbaşkanımıza  desteği ile seçimlerde size ayrıca en güçlü cevabı sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku