Siyaset:
banner175
Filiz'den Bakan Zeybekci açıklaması: Bu bir veda değil
Yazılı açıklama yapan Filiz, “Ülkemize ve Denizlimize yaptığı sayısız hizmetlerle başarısını perçinlemiş olan Nihat Zeybekci bu ilin büyük bir değeridir” dedi. Filiz; “Nihat Zeybekci’nin, 2004 yılında Denizli Belediye Başkanlığı ile başladığı siyasi yaşamında 3 dönem milletvekilliği ile 61, 62, 63 ve 65’nci hükümetlerde Ekonomi Bakanlığı görevi ile Denizli’nin en uzun süre görev yapan bakanı unvanını sığdırdı. Denizli Sevdalısı Bakan Zeybekci’nin sayesinde  Denizli hak ettiğini aldı hep 1 numaralı masada oturdu” diyen Başkan Filiz devamla şu ifadelere yer verdi:
 
“Yeni Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile birlikte Ekonomi Bakanlığı da Gümrük Bakanlığıyla birleştirilerek Ticaret Bakanlığı’na dönüştü. Zeybekci ‘de Türkiye Cumhuriyeti’nin son ekonomi bakanı olarak tarihe geçti.
 
Makamlar gelip geçicidir. Makam sevdalısı değil dava insanı Denizli ve Ülke sevdalısı bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin Denizlimize kattığı değerler kazandırdığı  projeler yaptığı hizmetler bakidir. Beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda onun tabiriyle “Denizli hak ettiğini alacak ” dedi  ve Allaha şükür bugüne kadar aldı. Denizli bakanımız sayesinde hep bir adım önde oldu. Nihat Zeybekci'nin, Ekonomi Bakanlığı gibi önemli bir bakanlığın başında olması bizim için gurur ve heyecan verici bir durum idi. Bakanımız, görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerle şehrimiz ve ülkemiz adına önemli işlerin altına imza atmıştır. Bizlere bu gururu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum.
 
Yeni kabine de olmayışını bir veda olarak değil, yeni bir başlangıç olarak görüyorum. Bu sebepten dolayı Bakanımızı sevenler üzülmesin, bu bir ayrılık değildir. Bu kutlu davada verilen molaya sevinenler ise boşuna sevinmesin çünkü Denizli ve Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci ayrılmaz bir bütündür.  Zeybekci ile Denizli hep güçlü olmuştur. Ne bu sevda biter, ne de Denizlimiz için büyük bir şans olan Nihat Zeybekci sevgisi sona erer.  
 
Bu vesile ile yeni oluşan kabinenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim yeni ve güçlü Türkiye’mizin yolunu açık etsin.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku