Siyaset:
banner175
Filiz'den kongre ve gündem değerlendirmesi
Türkiye'nin, satın alma gücü paritesine göre dünyanın 13. büyük ekonomisi olduğunu belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  "Avrupa'da 6'ncıydık 5'inciliğe yükseldik, Türkiye her bakımdan büyüyor, gelişiyor. ‘ 12 Aralık'ta üçüncü çeyrek büyüme rakamları açıklandığında Türkiye dünyada bir numara olacak ’ diyen Ekonomi bakanımız Nihat Zeybekci’nin ve 15 yıla yaklaşan AK Parti hükümetlerinin ekonomide elde ettiği başarı güven ve istikrar kelimeleri ile özetlenebilir” dedi.
Dünyanın birçok yerinde sıkıntılar yaşanırken Türkiye'nin emin adımlarla yolunda ilerlediğini vurgulayan Başkan Filiz; "Şu günlerde Türkiye'de sistem tıkır tıkır işlerken dünya fokur fokur kaynıyor. Türkiye'nin bu kadar istikrarlı ilerlemesi ve sorunlarını çözmesi birilerini rahatsız ediyor” dedi.
 
TÜM HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ
Çoğu ülke ekonomik sıkıntılarla boğuşurken, bir taraftan tüm dünyada siyasi iktidarsızlıklar baş göstermişken, Ortadoğu'da savaşlar sürerken, bize dost görünen ülkeler akıl tutulması yaşarken, Türkiye'nin ekonomik problemlerle uğraştığı, siyasi iktidarsızlıkların yaşandığı dönemleri çok geride bıraktığını belirten başkan Filiz; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın önderliğin de Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 hedeflerine AK Parti ile emin adımlarla yürüdüğünü söyledi.
 
TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL
Türkiye’nin, artık eski Türkiye olmadığını vurgulayan başkan Filiz; “ Eskiden ülkemiz 70 sente muhtaçken, IMF kapılarında borç almak için beklerken, doktor ve ilaç kuyruklarına sabahın 03'ünde girilirken, vatandaşımız maaş kuyruklarında can verirken, ülkemizin toplanan vergilerinin yüzde 86'sıyla faiz ödüyorduk. Şimdi o faizin ödendiği paralarla vatandaşa hizmet götürülüyor. Bugün Türkiye'nin her yerinde şehir hastaneleri yapılıyor. Yaşlı bakımevleri, ulaşımda yapılan devrimler, dağları delip yapılan duble yollar, tüneller, köprüler yapılıyor. İçeride ve dışarıdaki tüm engellemelere rağmen Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Ulaşımdan sağlığa, savunmadan enerjiye âdeta yeni bir devrime imza atılıyor. Dev projelerle aşılamaz denilen yollar aşılırken, kıtalar birbirine bağlanıyor. Bir zamanlar hayal olan yerli ve millî projeler bir bir hayata geçiyor. Dünyanın gıpta ettiği projeler vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor.Son 9 yılın Ekim ayı ihracatta büyük bir rekor olarak gerçekleşti. Gelecek yıllarda yurt savunmamız için öncelikle yerli ve milli kaynaklarla temin edilmek üzere toplam tutarı 5 milyar doları aşan 22 projeye onay verildi. Sayın Cumhurbaşkanı mızın riyasetinde Türkiye’nin Otomobili Projesinin başlangıcı yapıldı” dedi.
Başkan Filiz yaptığı yazılı açıklamada devamla şu ifadelere yer verdi:
“Körfez ülkelerinde siyasi dalgalanmalar gerçekleşiyor, Suudi Arabistan özelindeki gelişmeler de dikkat çekici, Dost ve kardeş Lübnan’da Başbakan Hariri’nin istifa muammasıyla başlayan gelişmeler yeni bir siyasi krize yol açabilir. Kısacası; bölgemizdeki gerilimin yükseldiği bir dönemi yaşıyoruz. Bölgemizde yeni bir sorun alanı, bir çatışma alanı olmamasını ümit ediyoruz. Arzumuz ve devletimizin gayreti körfez ülkeleri arasında küresel ölçekte huzurun, istikrarın, barışın sürekli olması.
Bütün bu olumsuz gelişmelere, 2018 için kaos, ekonomik kriz senaryosunu tedavüle sokmaya çalışanlara rağmen ; Ne söylerse söylesinler Türkiye ekonomisi güçlüdür, Türkiye büyümeye, kalkınmaya, iş, aş üretmeye devam etmektedir. Ne yaparsa yapsınlar, hangi hileye başvurursa vursunlar ülkemizin üzerinde oynanan oyunları milletçe bozmaya devam edeceğiz.
 
BU DAVA MİLLETİN SİNESİNDE ANLAM BULMUŞTUR
AK Partimiz ; ekonomiden siyasete, uluslararası ilişkilerden toplumsal barışa her alanda etkin çalışmalarını sürdürmeye kararlı. Partimiz; her kademesiyle halka hizmeti Hakk’a hizmet gören köklü bir siyasi geleneğin temsilcidir. Bu ülkeye ve millete hizmet etmek büyük şereftir. Koltuklar geçicidir. Mühim olan davamızdır. Davamız, millete hizmet etmektir ve bu davada hepimizin ismi fanidir. Bu dava milletin sinesinde anlam bulmuş bir davadır. Bu dava yüreği Türkiye için çarpanların dualarıyla bugünlere gelmiştir. Bu dava Anadolu insanının inancıyla, emeğiyle, dualarıyla inşa olmuştur.”
 
İLÇE KONGRELERİ KALDIKLARI YERDEN DEVAM EDİYOR
 İlçe Kongreleri’nin 25 Kasım itibariyle kaldıkları yerden devam edeceğini belirten Başkan Filiz; “ 25 Kasım Cumartesi günü saat 10:00’da Bozkurt, saat: 14:00’da Çardak , 26 Kasım Pazar Saat 10:00’da  Baklan, saat 14:00’da Bekilli, 2 Aralık Cumartesi günü saat 10:00’da Çal ve saat 14:00’da Güney; 3 Aralık Pazar Günü saat 10:00 ‘da Sarayköy, saat 14:00’da Buldan; 9 Aralık Cumartesi günü saat 11:00’da Beyağaç, 24 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Merkezefendi ve 30 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da Pamukkale İlçe kongrelerimiz gerçekleştirilecektir” dedi.
 
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE BAŞARACAĞIZ
2019 seçimleri için çok çalışacağız ve başaracağız diyen başkan Filiz;  “Bunun için bizim hep birlikte mücadele etmemiz, el ele, gönül gönülle vererek çok çalışmamız gerekiyor 2019 seçimlerine hazırlanacak güçlü kadroları kongrelerimiz ile belirliyoruz. AK Partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku