Siyaset:
banner175
Gökbel: Milletimizle gönül bağımızı güçlü tutuyoruz
AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kayıhan Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Mahalle sakinlerinin görüş, öneri ve şikayetlerinin dinlendiği toplantıya, Pamukkale Belediye Başkanı ile AK Parti Pamukkale ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
“SİYASET ANLAYIŞIMIZ VATANDAŞ ODAKLI”
AK Parti’nin milletin bağrından çıkan bir siyasi hareket olduğunu vurgulayan Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bugün, Kayıhan mahallemizde vatandaşlarımızla kahvaltıda buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki ile vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyip değerlendirmelerde bulunduk. Biz milletimiz için siyaset yapıyoruz. Hizmet anlayışımızın odağında vatandaş memnuniyeti vardır. Bu anlayışla her zaman milletimizin içinde olmaya özen gösteriyoruz. Sürekli insanımızla temas ve fikir alışverişi halindeyiz. Milletimizden kopmadık, kopmayacağız. Her daim vatandaşımızın yanında olacağız. Milletimiz ile kurduğumuz gönül bağını güçlü tutuyoruz” dedi.
 
“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
 Siyasetin bir hizmet aracı ve aynı zamanda ağır sorumlulukları olan bir kurum olduğunu dile getiren AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Omuzlarımızda insani ve siyasi sorumluluklar var. Dava bilinciyle siyaset yapıyoruz. İnsanımıza en iyi yaşam koşullarını sunmakla mükellefiz. AK Parti iktidarları döneminde hem genel, hem de yerel anlamda belediyecilik hizmetleri açısından ülkemiz büyük bir gelişim yaşamıştır. İnsanımız, AK Parti belediyeciliğinin farkını görmüştür. Elbette bu ülke için, Denizli’miz için, Pamukkale’miz için yapacaklarımız bitmedi. Yapacak çok işimiz var. Hizmet bayrağını devralan Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki, Pamukkale’yi geleceğe taşıyacak vizyon projeleriyle güzel ilçemize hizmet etmeye devam ediyor. Biz de parti teşkilatı olarak, belediyemiz ile vatandaşımız arasında köprü olmaya, hizmet kalitesinin yükseltilmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Belediyemiz ile el ele vererek, birlikte Pamukkale’mizi güzelleştirecek, geleceğe taşıyacağız” dedi.
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, toplantıda vatandaşların taleplerini dinledi, projeleri hakkında Kayıhan Mahallesi halkını bilgilendirdi. Örki, vatandaşla buluşma toplantılarının devam edeceğini de ifade etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku