Siyaset:
banner175
Gülin Coşkun: 'Seçimlere birlik ve beraberlik içinde hazırlanıyoruz'
Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, devam eden kongre süreci hakkında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gülin Coşkun, ilçe kongreleri öncesi delege seçimlerinde aday olan, oy kullanan ve parti üyelerinin iradesiyle seçilen delege seçiminin bir demokrasi şöleni olduğunu ifade ederek, “ Biz biriz birlikteyiz, biz bir olursak güçlü oluruz. Bu süreçte partimize gönül vermiş tüm arkadaşlarım, büyüklerim ve tüm yoldaşlarım büyük bir olgunlukla tercihlerini sandığa yansıtıyor. Şahsım adına bu yola çıktığım ilk günden itibaren yanımda olan tüm parti üyelerimiz ve delegelerimize sonsuz teşekkür ediyorum, kendilerine minnettarım "  diye konuştu.

" Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak "
Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman demokratik bir kültür ile yoğrulduğuna dikkat çeken Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, “Hangi kademe de hangi görevde olursak olalım, demokratik, özgür ve eşit bir ülke özlemimize ulaşmak adına canla başla çalışmaya gayret edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet bıraktığı Cumhuriyetimizi ve partimizi en iyi şekilde temsil etmeye, Merkezefendimizi, Denizlimizi hak ettiği değeri görmesi adına çalışmalarımızı sürdürmeye ve Türkiye'nin bütün sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar bizzat gelerek sandıklarda özgür ve hür iradesini belirten partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sen, ben yok biz olacağız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak " dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku