Siyaset:
banner175
Gülin Coşkun'dan anlamlı davet
15 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Olağan Genel Kurulu öncesi Başkan adayı Gülin Coşkun, CHP’ye yakışır bir kongre süreci geçirdiklerini ifade ederek, tüm adaylara başarılar diledi, delege olarak oy kullanacak tüm üyelere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Coşkun, “Türkiye için verdiğimiz demokrasi, hukuk ve adalet mücadelesi yolunda, demokrasiyi parti içinde yaşatmamıza vesile olan üyelerimizin, hür iradelerini kullanarak, sandık başına gitmeleriyle mahalle delege seçimleri tamamlandı.  Haklarının ve sorumluluklarının bilinciyle sandık başına giderek oy kullanan, aday olup kongre delegesi seçilen, tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum” dedi. 
 
Gülin Coşkun: Bu bir bayrak yarışı
 
Kongrede aday olan ve başkanlık görevine talip olan tüm adaylara başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, verilen mücadelenin adaylar arasında değil, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan gelecek güzel günlere uzanacak bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çekti. Coşkun, “Verdiğimiz mücadelenin birbirimize karşı değil, Türkiye’nin içinde bulunduğu  çıkmazdan kurtulması için olduğunu ve partimizin daha da güçlü çıkacağına olan inancımı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Kongremiz Merkezefendimize, Denizlimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 
 
“Sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğiz”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, pazar günü gerçekleşecek demokrasi şölenine tüm partililerini beklediklerini ifade ederek, “Çıkan sonuç ne olursa olsun, hangi aday kazanırsa kazansın daha da güçlenerek, cumhuriyet, demokrasi, adalet ve ülkemize hizmet etme yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, çok değerli partili arkadaşlarımın desteği ile çıktığım kutlu yolda bugüne kadar göstermiş olduğunuz destek ve güven için herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku