Siyaset:
banner175
HDP Yeni İhanet Arayışı İçinde!
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, HDP eş genel başkanları ve bazı Milletvekilleri ile belediye başkanlarının tutuklanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Şahin Tin, “Devlete, bayrağa, millete ve bu topraklara saygısı olmayanlar ve savaş açanlar, adalete hesap vermek zorundadır” dedi.
 
Milletvekili Şahin Tin, HDP’nin parti meclisinde aldığı karar gereği olağan üstü hal ve anayasa konusundaki tutumlarını gerekçe göstererek halk toplantıları organize etme kararlarını da “yeni bir ihanet arayışı içindeler” diye yorumladı.
 
Milletvekili Şahin Tin; “HDP’nin tüm yetkilileri kendi sözleriyle de ifade ettikleri gibi terör yanlısı tavırlarını hiçbir zaman terk etmediler. Aksine terör destekçisi olduklarını da ihanet millete kalleşçe ihanet ederek ve milletimiz aleyhine yaşanan eylemlere kucak açarak açıkça gösterdiler. HDP terör faaliyetlerini desteklemek ve yönlendirmek için her zaman bir gerekçe üretti. Yürüttüğü terör yanlısı siyasi yaklaşımıyla bu millete, Kürt, Türk ayrımı yapmadan affedilmesi imkânsız olan ve telafisi mümkün olmayan büyük acılar yaşattı. Şimdi ise yeni bahaneler üreterek sokak hareketi başlatmak istiyorlar. OHAL ve anayasa konusundaki tutumlarını paylaşacaklarını gerekçe göstererek yeni bir oyun peşindeler. Demokrasiden yana dem vurmayan bir anlayışın, demokratik bir duruşla milletin huzuruna gelemeyeceği aşikârdır. Bunu Kürt kardeşlerimiz başta olmak üzere milletimizin her bir ferdi yaşanılan bu ihanet sürecinde açıkça gördü. HDP yeni ihanet arayışı içine girerek, yine milli iradeyi yok sayarcasına bir yürüyüşün peşinde. Ancak bu milleti kandırabileceklerini düşünmesinler. Milletimiz gerçekleri tüm ayrıntılarıyla gördü, artık hangi kitlenin ve kimlerin arkasında yürüyeceğini çok çok iyi biliyor. Milletimiz devlete ihanet edeni de hizmet edeni de görüyor” dedi.
 
Adalete Hesap Verecekler
 
HDP’li belediye başkanlarının görevden alınmalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin, “Milletinden aldığı yetkiyi millet lehine kullanmaktan uzak bir tavır içinde olan anlayış asla kabul edilemez. Hele hele bu millete ihanet, hiç kabul edilemez. Bugün görevden alınan belediye başkanlarına baktığımızda terör örgütü PKK’ya verdikleri desteği açıkça görebiliyoruz. Bu belediyeler PKK’lı teröristler sokak çatışmaları başlatabilsin diye belediyeye ait araçlarla şehirlere çukurlar kazdılar. Belediyeye ait kamyonlarla PKK’lı teröristlere silah taşıdılar. Belediyeye ait olan araçlara bomba yükleyip karakollara saldırdılar. PKK’lı teröristleri işe aldılar. Belediyeye ait paraları aylık olarak PKK terör örgütünün yönetim merkezi olan Kandil’e gönderdiler. Bunlar affedilebilir şeyler değil. Terör faaliyetlerinin içinde olan kör zihniyet, ihanetin bedelini adalet önünde hesap vererek ve gereken cezayı çekerek ödeyecek” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku