Siyaset:
banner175
İncirlik Üssü'nün kapatılması için imza kampanyası
Merkezefendi İlçe Başkanı Hulusi Erbaş, İncirlik’ten kalkan uçakların Mehmetçik’e kurşun sıktığını ileri sürerken, “Vatan toprağımız olan İncirlik Üssünden kalkan Amerikan uçakları, Mehmetçiğimize ve polisimize kurşun sıkan terör örgütlerini koruyor, onlara cephane vererek donatıyor. Amerikan zırhlıları namlularını Türkiye’ye doğru çevirmiş bulunmakta. Türkiye ile ABD silahlı güçleri cephe cepheye gelmiş durumdadır.
İncirlik Üssü, bir yıl önce 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimine yataklık etti. İncirlik Üssü, Türkiye’nin güvenliğini tehdit ediyor. İncirlik Üssü Amerika’nın Türk Hükümetini devirme, Türkiye kalesini içerden ele geçirme girişiminin hizmetindedir. İncirlik Üssü, Türkiye’nin bağrına sokulmuş bir hançerdir.
Vatanımızın bütünlüğü ve güvenliği için, “İNCİRLİK ÜSSÜ ABD’ye KAPATILSIN ! ” İncirlik Üssü Türk Ordusunun denetimi altına alınsın ! İncirlik Üssü Amerikan Uçaklarına kapatılsın !
 
Tüm Denizli halkını, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunlarını kampanyamıza destek olmalarını istiyoruz. Vatan Savaşında halkımızı yek vücut olmaya, birlik olmaya çağırıyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku