Siyaset:
banner175
İslam Aleminin tek umudu Türkiye
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kurban Bayramı’nı halkın arasında geçiriyor. Bayramın ilk günü Acıpayam, Serinhisar ve Çameli’de ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Şahin Tin, hem partililer, hem de vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Milletvekili Şahin Tin’in ilçe ziyaretlerinde Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çameli İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile İl Teşkilat Başkanı Halil Turan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tin hazır bulundu.
 
MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRIYORLAR
 
Çameli, Serinhisar ve Acıpayam ziyaretlerinde Türkiye’nin Kurban Bayramı’nı huzur ve sükûnet içinde geçirdiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Umarım en kısa zamanda tüm İslam Âlemi de, bizler gibi bayramlarımızı barış, huzur ve mutluluk içinde kutlar. Çünkü İslam âlemi yıllar yılı bu coğrafya üzerinden emperyalizm ve siyonizmin oyunları nedeniyle kan ve acıdan kurtulabilmiş değil. Müslümanı Müslümana kırdırıyorlar. Müslümanların uyanışına ve birlik olmasına engel oluyorlar. Müslümanların tek yürek olmasını önlemeye, umutsuzluğa mahkûm etmeye, çalışıyorlar. Maalesef bu konuda yakın döneme kadar başarılı olduklarını açıkça görüyoruz. Ancak artık Müslümanların uyanma vakti geldi de çoktan geçiyor bile. Şimdi birlik olma, kenetlenme ve coğrafyamıza yönelik saldırılara karşı tek yürek olma zamanı” dedi.
 
TÜRKİYE AK PARTİ İKTİDARIYLA MAZLUMLARA UMUT OLDU
 
AK Parti iktidarıyla birlikte İslam coğrafyasındaki umutsuzluk prangalarının kırılmaya başladığını ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Artık yumruğunu masaya vuran, siyonizmin planlarına itiraz eden, kararlı bir politika ve duruş ortaya koyan bir Türkiye var. Kendisine biçilen rolü oynamak yerine, ‘Asıl olan Türkiye’nin ve İslam âleminin çıkarlarıdır’ diyen bir Türkiye var. Türkiye güçlü ve kararlı bir liderin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yönetiminde İslam Âlemi’nin umudu konumuna gelmiştir. Mazlum müslüman kardeşlerimiz Türkiye’yi kurtarıcı ve İslam âleminin sancaktarı olarak görmektedirler. İslam coğrafyasının Türkiye’nin liderliğinde kurtuluşa ereceğine inanıyorlar ve bizlerden dualarını esirgemiyorlar. Şu mübarek Kurban Bayramı’nda duamız odur ki; Allah da bize umut bağlayanlara layık olmayı, mazlumların kurtuluşuna vesile olmamızı nasip etsin” dedi.
 
“KUTLU BİR DAVA İÇİN ONURLU BİR MÜCADELE VERİYORUZ”
 
AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin çağ atladığını, hayal bile edilemeyen hizmetlere kavuştuğunu dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye’yi nereden nereye getirdiğimizi, nasıl kalkındırdığımızı görmek ve anlamak gerekiyor. Nice sessiz devrimler gerçekleştirdik. Milletimize layık olduğu hizmeti sunabilmek için ne mücadeleler verdik. Artık sesimiz yükseltip, yaptığımız bütün çalışmaları milletimize anlatmak gibi önemli bir görevimiz var. Nasıl yollar yaptığımızı, hastaneleri nasıl milletimizin hizmetine sunduğumuzu, eğitimin kalitesini nasıl daha iyi noktalara taşımak için projeler geliştirdiğimizi ve ilave modern derslikler yaptığımızı bir bir anlatmamız gerekiyor. Artık Türkiye’de ilaç kuyrukları, tüpgaz, benzin, mazot ve ekmek kuyrukları yok. Milletimizin yaşam kalitesini 16 yıllık iktidarımız döneminde ortaya koyduğumuz hizmetlerle yükselttik. Ülkemizin özgürlük zincirlerini nasıl kırdığımızı, insanımızın gelişmişlik düzeyini nasıl yükselttiğimizi hep birlikte yaşayarak görüyoruz. Bizler kutlu bir dava için onurlu bir mücadele veriyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. Hep birlikte el ele vererek ülkemizi daha ileri iyi noktalara başarıyla götürmek gibi bir sorumluluğumuz var. İnşallah bunu birlikte başaracağız. Çok çalışıp hedeflerimize ulaşacağız” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku