Siyaset:
banner175
İYİ Parti yönetimi istifa etti
Bozkurt toplantıda şunları söyledi:
“Sayın vekille aramızda bir süredir yönetim farklılıkları oluşmaya başlamıştı. Sonunda geçtiğimiz günlerde, zamanında kongre yapmadığımızı gerekçe göstererek “yönetime el koyuyorum” dedi. Bu sürtüşmenin partimize zarar vermemesi adına o gün partiyi boşalttık, bugün de istifa ettiğimiz açıklıyorum. Biz partiyi bırakmıyoruz, sadece yeni arkadaşlara fırsat tanıyoruz. Nasıl bir yol izleyeceklerini hep birlikte göreceğiz. Umarım partimizi daha ileriye taşırlar.”
 
İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt gazetecilerin “Kongreyi neden zamanında yapmadınız?” sorusunu ise, “Biz kongre konusu genel merkezimizle konuştuk. Bize seçim takvmini göndereceklerini söylediler. Biz de genel merkezden gelecek talimatları bekledik. 1-2 il örgütü dışında tüm iller de bizimle aynı durumda.” diye yanıtladı. Bozkurt ayrıca bir sonraki başkanlık seçiminde de aday olmayacağını söyledi.

Haber Kaynağı: https://www.denizlipost.com/iyi-parti-il-yonetimi-vekil-yasin-ozturkun-davranislarini-gerekce-gosterip-istifa-etti.html
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku