Siyaset:
banner175
Kadınların desteğini alan Başkan Zolan: Birlikte başardık
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Kent Konseyi Kadın Meclisi Denizlimizin kadınlarını Başkan Osman Zolan’la buluşturuyor” adlı bir program düzenledi. Twenty 20 Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Özen, 4 yıl önce 13 gönüllü kadın ile yola çıktıklarını ifade ederek, her zaman yanlarında olan Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti. Özen, “İyi ki varsınız, iyi ki bize destek verdiniz. Kadın Meclisi’nde gönüllü olarak yer alan kadınlar her zaman sizin yanınızdayız" diye konuştu.
 
KENT KONSEYİ'NE ÖVGÜ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Kent Konseyi’nin kuruluşundan bu yana pek çok önemli projeye imza attığını ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, her alanda vatandaşlarımız için projeler gerçekleştiriyor. Kent Konseyi bünyesinde oluşturduğumuz Mahalle Meclislerimizle mahallenin sorunlarını, kadınlarımızın sorunlarını, şehrimizin sorunlarını çözerek yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
 
“BİRLİKTE BAŞARDIK”
Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşmasından bu yana şehirde güzelliklerin daha da arttığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Denizlimizde hiçbir sorun kalmayıncaya kadar durmak yok, koşmaya ve hizmete devam. El ele birçok güzellikleri inşa etmeye devam ediyoruz. Yıllar önce Denizlimizin nefes alacak temiz havası yoktu. Çok şükür doğalgaz geldi, her taraf nefes alınır hale geldi. Denizlimizde geçmişte gidecek park yoktu, çok şükür artık şehrimizin birçok yerinde parka ulaşmak çok kolay. Bundan sonra inşallah daha da güzel olacak. Köprülü kavşaklarımızda, spor alanlarımızda, yürüyüş yollarımızda, kültür ve sanatsal etkinliklerimizle Denizli bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bunu birlikte başardık” diye konuştu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku