Siyaset:
banner175
Kılıçdaroğlu'nun Denizli mesaisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bozkurt’taki toplantının ardından Akhan Mahallesi’nde Şırnak’ta geçen yıl şehit olan Jandarma Komando Er Doğan Acar’ın ailesini ziyaret etti.
 
Kılıçdaroğlu buradan Dedeman Otel’e giderek, Denizli İşadamları ve Tüccarlar Platformu’nun üyeleriyle toplantı yaptı. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salon toplantısından önce Kayseri’deki bombalı saldırıda şehit düşen Er Hasan İlhan’ın ailesiyle buluştu. Şehit Hasan İlhan’ın Hacı Kaplanlar Mahallesi’ndeki evine giden Kılıçdaroğlu, burada şehit babası Süleyman İlhan tarafından karşılandı.
 
Kılıçdaroğlu, şehit evinden Hasan Güngör Spor Salonu’nda düzenlenen mitinge geçti. Denizlihaber.com’un haberine göre; CHP liderini burada coşkulu bir kalabalık karşıladı. Ülkedeki anne ve babaların artık gözyaşı dökmesini istemediklerini, 80 milyonun yönetimi tek adama devredemeyeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Anayasa referandumu parti meselesi değil. Torunlarımız için hayır demeliyiz. Başbakan bile neden evet dediğini anlatamıyor. Bizim ise, hayır için o kadar çok gerekçimiz var ki. Milli iradeyi yok saymak istiyorlar. Atatürk’e bile verilmeyen yetki başkasına hiç verilemez. Partili cumhurbaşkanı tarafsız olamaz, tarafsızlık yemini edemez” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
gürsel uçum 7 yıl önce

koca örgütü enöndeki denizlinin gururu adnan keskin duruşu-bakışı ile çimentogibi dimdik ayakta tutmuş gene.5-10 yıl daha lazım o daha denizliye....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku