Siyaset:
banner175
Kurucu Liderimiz ile daha da güçleneceğiz
Dr. Ramazanoğlu açıklamasında;Referandumun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti'ye üye olması ile Yeni bir döneme girileceğini işaret etti ve; Kurucu Liderimiz ile daha da güçleneceğiz, reformları daha hızlı hayata geçireceğiz. Partimiz bugün  Türkiye Partisi olarak anılıyorsa,  İstikrarın ve kurumsal demokrasinin sembolü olarak  Milli İradeyi temsil ediyorsa bu Kurucu Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir'' ifadelerini kullandı.  
 
''AKPM'NİN KARARI YOK HÜKMÜNDEDİR''
Dr. Sema Ramazanoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin Türkiye'yi yeniden siyasi denetime  aldığını açıklamasını gerçeklikten uzak bir karar olarak yorumladı ve kararın yok hükmünde olduğunu belirtti. Dr. Ramazanoğlu ''Batı, Türkiye'nin büyümesinden, güçlenmesinden rahatsız ve bunu durdurmak için her yolu deniyorlar''  ifadesini kullandı.
 
''TERÖR BU TOPRAKLAR BARINAMAYACAK''
Dr. Sema Ramazanoğlu'nun açıklamasında değindiği bir diğer konuda terörle mücadele başlığı oldu. Bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonları '' Ülkemizin huzuruna, bekasına kast eden şer odaklarıyla mücadelemiz kesintisiz olarak sürüyor. İçerde ve dışarda kim bizi tehdit etmeye kalkarsa cevabını misliyle alır. Milli birlik ve beraberlik şuuruyla terörün bu topraklarda barınmasına asla izin vermeyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu
 
‘’ÇALIŞMAK, EMEK VE ALIN TERİ KUTSALDIR’’
Dr. Sema Ramazanoğlu açıklamasında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı, ‘’Çalışmak, emek ve alın teri kutsaldır. Tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü can-ı gönülden kutluyor, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum’’ ifadesini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku