Siyaset:
banner175
Mahir Akbaba'dan veda mesajı: Her zaman yanınızdayım

Dün EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen CHP 37. Olağan İl Kongresi'nin ardından, kongrede de aday olan ve rakibi Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yenilen eski İl Başkanı Mahir Akbaba, veda açıklaması yaptı, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.
 
Kongreden galip çıkan Bülent Nuri Çavuşoğlu'na devraldığı onurlu görevde başarılar dileyen Akbaba, iktidar yarışında tüm gücüyle partisi için hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, “Biz büyük bir aileyiz. Bu mücadelede hemen sol yanınızdayım. Mücadeleye devam” dedi.
 
Akbaba, “37. Olağan İl Kongremiz Cumhuriyetimize, halkımıza, partimize ve memleketimize hayırlı olsun. Kongre sürecinde sol duyulu tavırlarınız için hepinize müteşekkirim. Birlikte verdiğimiz mücadeleden gurur duydum, size yoldaş olmaktan da onur duyuyorum. Sizlerle başkan, yönetici, partili, gönüllü ve daha da ötesinde kardeş, arkadaş olmamız en büyük kazancımızdır. İl Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu'nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Yakındır, elbet kazanacağız; 4 vekili, 5 vekili, 14 belediyeyi ve bir de Büyükşehiri, iktidarı ve Cumhurbaşkanlığını. Mücadeleye devam” dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku