Siyaset:
banner175
MHP Adayı Mehmet Uz'dan Sarayköy ve Buldan'a önemli vaatler
Buldan ve Sarayköy civarında bir su göleti kurulması için uğraş vereceğinin altını çizen Uz, ‘Bu bölgede yaşayan birçok aile tarım ile geçim sağlamakta. Bu nedenle bu bölgeye su göleti kazandıracağız ve çiftçilerimizi rahatlatacağız. Ayrıca Sarayköy’de kurulacak olan Yüksek Öğretim kurumlarının yerine Sarayköy İlçemize 4000 kişilik bir üniversiteyi kazandırmak istiyoruz. Bunun adına mücadele vereceğiz’ dedi.
 
Sarayköy ve Buldan halkının ilgisinden çok memnun kalan Genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, “Biz halkımızla omuz omuza bu yolda gidiyoruz. Ve Allah’ın izniyle 24 Haziran seçimlerinden alnımızın akıyla çıkıp mecliste Denizlimizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladık. Gittiğimiz her bölgeden ayrı ayrı güzel yorumlar ve destekler alıyoruz, bu da bizim bu yolda daha istikrarlı gitmemizi sağlıyor. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı Sarayköy ve Buldan'lı hemşerilerime teşekkür ediyorum. 24 Haziran akşamı onların destekleri ile başaracağız’ açıklamalarında bulundu
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku