Siyaset:
banner175
MHP, kurmaylarıyla 8 ilçeye çıkarma yapacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”nın Denizli’de 2. turu bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Denizli’de geçtiğimiz Mart ayında MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy ve MYK Üyesi Ali Uçak;  Sarayköy, Güney, Çal ve Bekilli’de vatandaşlarla buluşmuştu.
 
8 İLÇE DE TOPLANTILAR DÜZENLENECEK
Denizli’de bu hafta sonu gerçekleşecek yoğun bir program takvimi daha duyuruldu. İlçe toplantılarının ikinci turu Denizli’de 13 Mayıs Cuma Günü Çivril’de başlayacak. 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde ise Pamukkale, Acıpayam, Beyağaç, Buldan, Babadağ, Serinhisar ve Honaz olmak üzere toplam 8 ilçede gerçekleştirilecek. Buldan ve Babadağ ilçelerinde ise, program tek bir çatı altında birleştirilerek yapılacak. Genel Merkezden gelecek MHP’nin önemli isimleri TBMM İdare Amiri, Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MYK Üyesi Özgür Bayraktar ve MYK Üyesi Volkan Dudu Denizli halkıyla buluşacak, gerçekleşecek toplantılarla hem vatandaşların sorularını yanıtlayacak hem de son dönemde yaşanan gelişmeleri anlatacak.

ANLAMA AYDINLATMA TOPLANTILARINA DAVET ETTİ
MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının Denizli’de gerçekleşecek 2. turuna  tüm vatandaşları davet ederek şunları söyledi, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlayan ve devam eden toplantılarımızın bir yenisine daha Denizli’de gerçekleşecek. Devletimizin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik çağrısı içeren Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarımız gerçekten çok önemli. Yoğun katılımla Mart ayında 4 ilçemizde toplantılarımızı yapmıştık. Şimdi ise 8 ilçemizde halkımızla buluşacağız. TBMM İdare Amiri sayın Erkan Haberal, MYK Üyesi sayın Özgür Bayraktar ve MYK Üyesi sayın Volkan Dudu beyleri Denizli’miz de ağırlayacağız. Türkiye’ye yönelik kirli oyunlar, ülkemizin bekasına yönelik atılmak istenen adımlar, tüm gerçekler bir bir vatandaşlarımıza bu toplantılarla aktarılacak. Bu önemli buluşmalara tüm Denizli halkımızı davet ediyorum.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku