Siyaset:
banner175
MHP Pamukkale'de birlik ve beraberlik gösterisi
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları kapsamında Pamukkale İlçesi’nde Milliyetçi Hareket Partililer buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya TBMM İdare Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar ve MYK Üyesi Volkan Dudu,  MHP Denizli İl Başkanı Av. Yusuf Garip, MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak ve çok sayıda partili katıldı.
 
Toplantının açış konuşmasını yapan MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, “Biz hakkın hakikatin kutlu davası, milliyetçi ülkücü harekete mensubiyet olmaktan büyük onur ve kıvanç duyuyoruz. 780 bin kilometrekarelik vatan topraklarında bölünemez, parçalanamaz iddiamızla, duruşumuzla, vakar yürüyüşümüzle burada olmaya devam edeceğiz 7 bin yıllık Türk tarihinde birlikte aziz vatan mücadelesini hep birlikte yürütmek üzere buradayız” diye konuştu.
 
“ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM”
Başbuğ Alparslan Türkeş’in işaret ettiği dokuz ışık ilkesinden feyiz almaya, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin her daim emrinde olduklarını söyleyen Başkan Yılmaz, çiftçileri de unutmadı, “Bugün 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü. Pamukkale aynı zamanda tarımın ve turizmin başkenti olma mahiyeti içeriyor. Burada emeği ve alın terini toprakta hayata dönüştüren tüm üreticilerimizin, çiftçilerimizin gününü kutluyorum. Biz Pamukkale'de kekik kokulu dağları biliyoruz. Pamukkale ovasında nar toplayan alın terini biliyoruz. Cankurtaran’ı Karataş’ı, Gölemezli’yi yani Pamukkale'nin kırsalını tanıyoruz. Doğduğumuz topraklara hizmet etmeye etmek üzere buradayız” diye konuştu.
 
“2023 HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ”
MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, Cumhur İttifakının Denizli’de büyük bir uyum içerisinde çalıştığını ifade ederek, sen, ben ayrımı olmadan çalıştıklarına dikkat çekti. Başkan Garip, “Cumhur İttifakımızla güçlü Türkiye yolunda tüm engelleri aşarak 2023 hedeflerimize ulaşacağız. Aslolan vatandır, aziz Türk milletimizdir. Vatanımız ve milletimiz sonsuza kadar payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene!” dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da teşekkür eden Başkan Garip, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, Başbuğ Alparslan Türkeş’in adını Albayrak Meydanı'ndan başlayıp Üçler Bulvarı’na bağlanan o güzel bulvara adını verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
 
 “TÜRK MİLLETİ; CUMHUR İTTİFAKINA SAHİP ÇIKTI”
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da selamlama konuşması yaptığı toplantıda konuşan TBMM İdare Amiri Ankara Milletvekili Erkan Haberal ise, Cumhur İttifakının millet nezdinde büyük bir itibarı olduğuna dikkat çekti. Haberal, " Bu bayrağın altında hepimiz aynıyız. Hepimiz kardeşiz. Sayın liderlerimizin öngörüsü ile Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçildi. Türk Milleti; Cumhur İttifakına sahip çıktı. Doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Utanmadan, arlanmadan 6'lı masa kurdular ve 'Cumhur İttifakı ne yaptı' diyerek, erken seçim talebinde bulundular. 6'lı cephe Türk Milletini kendi gibi sanıyor. Terör temsilcisi partiyi, aralarına değil de masanın altına almışlar. HDP bir terör partisi değil midir? İçişleri Bakanlığımız gereken çalışmaları yapıyor. Tarihin en düşük terörist rakamına gelindi. Yurt içi ve yurt dışında gereken adımlar atıldı, dağları taşları yerle bir ettik. Terör devleti kurulmasına engel olduk. Cumhur İttifakı sizlerin verdiğiniz destekle hiçbir kirli oyuna müsaade etmeyecek. Bugüne kadar milletimiz hiçbir zaman hainlere prim vermedi vermeyecektir. Biz Cumhur İttifakı olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığını, dirliğini, bayrağımız için, bu millet için, vatan için Türkiye 'Türklerindir' demeye ve yaşatmaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız güçle o 6'lı masa yıkılacak, diğerleri yıkılacak" dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku