Siyaset:
banner175
MHP Pamukkale'de seçim startını verdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından tanışma toplantısı düzenlendi. Çamlık Beyaz Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yeni yönetim kurulu üyeleri ve Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak katıldı.
 
Buluşmada konuşan MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle, genel merkezimizin olurlarıyla Pamukkale ilçemizde yeni bir yönetim oluşturuldu. Pamukkale ilçemizin her bir noktasında teşkilat çalışmalarımızın yeni dönemde hareketlenerek sinerji, değişim ve yeni çalışmalarla amaca ulaşacağını düşünüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkücü ve milliyetçi hareket toplumun ve devletin bekasının, her daim teminat sigortasıdır. Denizli’de 2023 ve 2024 seçimlerine Cumhur İttifakı hazırdır. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde teşkilat çalışmalarımıza heyecanla, onurla ve gururla devam edeceğiz” dedi.
 
 
İl Başkanı Yusuf Garip ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pamukkale’de potansiyelinin her zaman mevcut olduğunu dile getirdi.
 
Garip, “Bize düşen birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde 2023’e giden yolda Pamukkale ilçesi sınırlarında sandık ve mahalle bazlı çalışmalarımızı yapmak, yürütmek; 2023’e giden yolda başarıyı elde etmek için el ele, gönül birliğiyle, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmektir. Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale’de yüzde 24.5 oy almıştı. Bu şu demek: Pamukkale’de yaşayan her dört kişiden birisi daha önce Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermiştir. Bu da demektir ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Pamukkale’de potansiyeli her zaman mevcut. Geriye kalan bir yıldan az sürede sadece seçim odaklı milliyetçi ülkücü hareketi ilçemizde başarıya sizlerle beraber götüreceğiz. Cumhuriyet’in 100. yılında Pamukkale İlçe Başkanımız Mehmet Ali Bey’in ekibi ve kadrosunun çalışmalarıyla başarıya koşacağımıza ve arzu edilen sonucu hep birlikte alacağımıza hiçbir tereddüt ve şüphem yok. Sizlerde bu enerjiyi görüyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku