Siyaset:
banner175
MHP'den 18 kişi ihraç edilecek iddiası
MHP’de ihraç yoku ile başlayan deprem sürüyor. Başkent kulislerine göre, eski Genel Baykan Yardımcısı ve olağanüstü kurultayda genel başkan adayı olan Meral Akşener’in ihraç edilmesinden sonra, muhaliflere yönelik ihraç dalgası başlıyor.
 
TEK BELEDİYE BAŞKANI AKCAN’IN İSMİ LİSTEDE
Ankara kulislerinden edinilen bilgilere göre Denizli’den 18 kişi ihraç edilecek. Bunların içinde en önemli isimlerden biri ise Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan... Akcan’ın, muhaliflere destek verdiği gerekçesiyle partiden ihraç edileceği belirtiliyor. Akcan, Denizli’deki tek MHP’li belediyeyi yönetiyor.
 
LİSTEDE KİMLER VAR
Bunun yanında eski Buldan Belediye Başkanı Temel Başbuğ ile şu isimler partiden ihraç edileceği iddia edildi:
Halit Çelik, Hasan Akgün, Ali Semerci, Hüsamettin Aşkın, Bayram Gümüş, Hüseyin Bağ, Fatih Coşkun, Osman Karakuzu, Özer Küçükçal, Sezgin Arıkan, Halil İbrahim Çerçi, Hüseyin Ülgen, İbrahim Ekiz, Mehmet Tuğrul, Süleyman İsen, Yasin Öztürk.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
şener özgün kale 8 yıl önce

hüsamettin aşkın da giderse kaledavaz da bahçeli intihar etmiş demektir.bunları sağ olupta görse alpaslan türkeş bu bahçeliyi döve döve öldürürdü vAllaha.yuh be

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku