Siyaset:
banner175
MHP'li Yılmaz'dan 1915 teklifine sert tepki
HDP’li milletvekili Garo Paylan’ın 22 Nisan’da Ermeni Soykırımı’nın tanınması için TBMM’ye sunduğu kanun teklifine sert bir tepki de MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’dan geldi. Türkiye’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Gazi Meclis’in 102’inci kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken yapılan bu hıyanetin affedilemez olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Hiç kimse yüce Türk milletine soykırım iftirası atamaz” dedi. TBMM çatısı altında yaşanan söz konusu aymazlığın ve fitneciliğin bedelinin çok ağır olacağını belirten Yılmaz, “Türk milletini tahrik etmek ve töhmet altında bırakmak için oynanan bu rezil oyun asla amacına ulaşamayacaktır. Bu Asala hayranları, PKK’nın uzantısı terör sözcüleri ve milletimizi soykırımcı olmakla suçlayanlar Türk siyasi hayatından silinip gidecektir” dedi.
 
“ATALARIMIZ GİTTİĞİ HER YERE ADALET, REFAH VE HOŞGÖRÜ GÖTÜRMÜŞTÜR”
ABD’nin saygın 69 tarihçisinin 19 Mayıs 1985’te soykırım iddialarını reddettiğini anlatan Yılmaz, aslında tüm dünyanın soykırım yapılmadığını bildiğini, ancak Ermeni lobilerinin ayak oyunları ile Türkiye’yi zor duruma düşürmeye çalıştığını kaydederek, “Binlerce yıllık tarihi, şan ve şerefle dolu Türk milletini soykırım ile suçlamak densizliktir, hadsizliktir, cehalettir. Bir zamanlar 3 kıtaya hükmeden atalarımız gittiği her yere adalet, refah ve hoşgörü götürmüştür. Herkesin inancına, kültürüne saygı duymuştur” diye konuştu. Soykırımın aksine 1. Dünya Savaşı döneminde Ermeni çeteler tarafından Türk milletine yönelik katliamlar yapıldığını, kadın, yaşlı, çocuk demeden acımasızca binlerce masumu hayattan kopardıklarını ifade eden Yılmaz, “Bu dönem yaşanılan büyük acılar tehciri zorunlu kılmış, bununla daha çok kan dökülmesinin, daha büyük acılar yaşanılmasının önüne geçilmiştir” ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku