Siyaset:
banner175
Millet noktayı koydu
Filiz’in yazılı açıklaması şu şekilde:
“Öncelikle oyunun rengi ne olursa olsun sandık başına giderek iradesine sahip çıkan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.
Güzel Denizlimizde, güzel bir günde, demokrasi ve sağduyunun hakim olduğu bir ortamda gayet güvenli şekilde referandumu tamamladık.
 
Türkiye anayasa değişikliğiyle ilgili referandumu büyük bir olgunluk, huzur ve demokratik toplumlara örnek teşkil edecek yüksek bir katılımla gerçekleştirmiştir. Anayasa değişikliği milletimiz tarafından kabul görmüştür. Referandum sonucu milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun.
 
Referandum öncesi süreçte de, sonuçlar açıklanmadan önce de; “Çıkacak sonuç ne olursa olsun başımızın tacıdır, milletimizin verdiği karar en güzel karardır” demiştik. Milletimiz sandığa giderek oyunu verdi, tercihini kullandı.
 
Resmi olmayan sonuçlara göre, yaklaşık 25 milyon 'evet' oyuyla ve 1 milyon 300 bin farkla anayasa değişikliği kabul edildi.
 
Başbakanımızın dediği gibi ‘ Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur, kazananı aziz milletimizdir.’ Son sözü millet söylemiştir, 'evet' demiştir. Ve son noktayı koymuştur.
 
Batıyı, batılı ve yalancıları sevindirmeyen ‘Evet’ neticesini takdir eden Allah’ımıza Hamdolsun.
Halkımız, güven ve istikrar ortamının devamı yönünde görüş bildirmiştir. Çift başlılığın kalkmasının önemini kavramış, koalisyon dönemlerinden kalan yaraların tekrar açılmaması için “Evet” demiştir.
Artık milletçe kenetlenerek geleceğe odaklanma zamanıdır. Yeni dönemde hepimize büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemiz ekonomisini dünyada ilk 10'a sokma hedefini gerçekleştirmek için bütün gücümüzle çalışmalıyız.
 
Önümüzde yepyeni bir dönem vardır. Bilindiği gibi anayasa değişikliğinin tüm maddeleri hemen yürürlüğe girmiyor. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle ilgili değişiklikler, 3 Kasım 2019 tarihinde yapılması öngörülen seçimlerle birlikte yürürlüğe girecektir. Önümüzde bu tarihe kadar yapılması gereken pek çok iş var. Çünkü bu ülkenin yönetimine talip olacak herkesin, milletimizin karşısına çok güçlü bir hazırlıkla çıkması gerekiyor. Şimdi daha çok çalışma zamanı.
 
Başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere, Denizli Milletvekillerimize, Büyükşehir ve İlçe Belediye başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Başkanlarımıza, Müşahidlerimize, Sandık Görevlilerimize, Teşkilat Mensuplarımıza  ve siyasi görüşü ne olursa olsun Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine destek veren vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yolumuz açık olsun.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku