Siyaset:
banner175
Milletvekili Nilgün Ök, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün Ök, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek yatırım, üretim ve istihdam zincirinde yakalanan başarının devamı ve Denizli’nin geleceği için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.
 
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök; pazartesi günü Merkezefendi ilçesinde Doktorlar ve Selçuk Caddesi, salı günü Acıpayam Sanayi Sitesi ve Pınaryazı Mahallesi’nde, Çarşamba günü Pamukkale ilçesinde Hürriyet ve Kayhan mahalleleri, Perşembe günü ise Tavas ilçe merkezi, Aydoğdu, Kızılca ve Ovacık mahallelerinde ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilat mensupları ile esnaflar ve vatandaşları ziyareti etti.
 
Bölgedeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Nilgün Ök, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileğinde bulunarak Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.
 
Vekil Ök, Esnaf ve Vatandaşın Bölgeyle İlgili Taleplerini ve Görüşlerini Dinledi
 
Farklı meslek gruplarının yürüttükleri faaliyetler için fikir alışverişinde bulunan Ök, programı kapsamındaki ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşın bölgeyle ilgili taleplerini ve görüşlerini dinleyerek bölgede yapılan yatırım, destek ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
“Denizlimizin çok daha güzel bir noktaya ulaşması ve vatandaşımızın mutluluğu için hizmetin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”
 
 
Ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Nilgün Ök; hükûmet, milletvekilleri, belediye başkanları ve AK Parti teşkilatıyla birlikte Denizli’ye hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek bu konuda yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını aktardı. Vekil Ök, Denizli’nin çok daha güzel bir noktaya ulaşması ve vatandaşın mutluluğu için hizmetin en iyisini yapmayı sürdürdüklerinin belirtti.
 
Ök, Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye Yüzyılı’nı inşa eden AK Parti’nin hedefleri doğrultusunda milletle birlikte yürümeye devam edeceğinin altını çizdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku