Siyaset:
banner175
Milletvekili Şahin Tin, Ak Parti Merkezefendi teşkilatına seslendi
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin Merkezefendi ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç’un da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Milletvekili Şahin Tin; “Hizmet rüzgârımızı kimsenin kesmesine fırsat vermeyeceğiz, müsaade etmeyeceğiz. Daha çok çalışacağız, hep birlikte kenetlenip daha sağlam adımlarla geleceğe doğru hızla ve başarıyla ilerleyeceğiz” dedi.
 
“ÖNEMLİ DÜZENLEMELERİ HAYATA GEÇİRDİK”
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 27. dönem 2. yasama yılının tamamlandığını belirten Milletvekili Şahin Tin, katıldığı toplantıda Gazi Meclis’te yaptıkları çalışmalar ve yasal düzenlemelere ilişkin de ayrıntılı bilgiler paylaştı. Şahin Tin; “27 Dönemin 2’nci yasama yılını tamamladık. Bu yasama yılında toplam 105 birleşim gerçekleştirdik. Gazi Meclisimizin genel kurulunda gerçekleştirdiğimiz oturumlarda bu yasama yılında 40 kanun teklifini yasalaştırdık. Ayrıca 13 uluslararası sözleşmenin görüşmelerini gerçekleştirerek kanunlaştırdık. Bilindiği gibi bu ikinci yasama yılı kapsamında bir yerel seçim sürecini de yaşadık. Yani kısacası yoğun bir dönemi geride bıraktık. Ayrıca İstanbul ve Honaz gibi bazı yerlerin seçimlerinin de yenilenmesi ile birlikte zaman zaman Genel Kurul çalışmalarımıza da ara vermek durumunda kaldık. Ancak tüm bunlara rağmen yine de vatandaşlarımızın beklentilerine ilaç olacak nitelikte önemli düzenlemeleri hayata geçirdik. Talepleri karşılayacak, sorunlara neşter vuracak kararlar aldık. Askerlik kanunu ile ekonomiye ve ticari akışa kolaylık sağlayacak bir takım düzenlemeler başta olmak üzere, maden kanunu, ceza muhakemesi kanunu, tapu kanunu gibi bazı düzenlemeleri de süratle hayata geçirdik” dedi.
 
“DEĞERLERİMİZİN ZENGİNLİĞİ HİÇ BİR ŞEYLE KIYAS EDİLEMEZ”
 
“Demokrasimizi daha da ileriye taşıyacak, ülkemizi zaman zaman içine sokulmak istenen girdaptan uzaklaştıracak her türlü adımı kararlılıkla atıyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemizin ve şehrimizin taleplerini çok iyi biliyoruz. Milletimizin yaşam standartlarını daha iyi noktalara taşıyacak hamleleri ve adımları kararlılıkla atıyoruz. Bizim zenginliğimiz millet olarak sadece ekonomik zenginlik değildir. Değerlerimizin zenginliği, milli ve manevi anlamdaki zenginliğimiz hiçbir şeyle kıyas edilemez. Her ne kadar dövizdeki dalgalanmalar son dönemde ciddi anlamda bizleri sekteye uğratma hamlesi olsa da biz olanca gücümüzle ve direncimizle bu tablo karşısında dirayetli durduk ve durmaya da devam ediyoruz. Hatırlarsanız bundan 17 yıl önce ülkemizin içinde bulunduğu buhranlar, zor zamanlar ve milletimize yakışmayan sıkıntılı evreler geride kaldı. Bugün artık refah seviyesi her geçen gün daha da yükselen bir Türkiye var. İnşallah önümüze konan tüm taşları zaman içeresinde kenara çekecek, oluşan sıkıntıları aşacak ve sorunların da üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.
 
“NE YAPSALAR BOŞ”
 
“Türkiye’yi kıskanan bütün güçlerin büyümemize mani olmak adına her türlü yola başvurduğunu görüyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Her ne yaparlarsa yapsınlar elde ettiğimiz birikimlerimizi zenginliğimiz kabul ederek daha güzel yarınlar inşa etmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yeni yönetim sistemimizle birlikte hayata geçirdiğimiz reformları daha da güçlendirecek, ülkemizin yarınlarına daha sağlam adımlarla ilerlemesini sağlayacağız. Türkiye olarak gelişim ve değişim sürecimizi sürdüreceğiz. İnandığımız değerler uğruna mücadele etmeye, hakikatten ve adaletten taviz vermeden, hiçbir faniden korkmadan emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Özellikle ülkemize saldıran, birliğimize ve beraberliğimize kasteden terör örgütlerine karşı mücadele konusunda kararlılığımız nettir. Birliğimizi, kardeşlerimizi hedef alan her türlü olumsuz mihrak Türk milletinin sarsılmaz iradesi karşısında yıkılmaya ve yok olmaya mahkûm olacaktır. AK Parti’yi bugünlere taşıyan güç milletimizdir. Bizler milletimizle kurduğumuz birlikteliğimizi, bağımızı ve irtibatımızı daha da güçlü kılarak, tabanımızda kurduğumuz o kopmayan muhabbetimizi daha da ilerleterek, fitne üretenlere kardeşlerimizle cevap vereceğiz” dedi.
 
“TÜRKİYE’DE KESİNTİSİZ İCRAAT DÖNEMİ BAŞLADI”
 
“Artık Türkiye’de kesintisiz icraat dönemi başladı” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi üyesi Milletvekilleri bakımından kesintisiz dört yıllık bir hizmet dönemi önümüzde durmaktadır. Belediyeler, yani yerel yönetimler için de aynı şey geçerlidir. Önlerinde kesintisiz bir beş yıllık icraat dönemi var. Milletimizin bize verdiği yetki çerçevesinde bu süreyi hakkıyla kullanmak için bizler üzerimize düşeni yapacak, dur durak bilmeden gece gündüz demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Sadece demokrasimizi daha da iyi noktalara taşımak değil aynı zamanda ekonomimizi de sıkıntılardan kurtaracak, daha da güçlü hale getireceğiz. Bunun için de bugüne kadar nasıl tedbirler aldıysak, çözümler geliştirdiysek yeni döneme dair de daha güçlü hamleler, adımlar atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye’nin güçlü ilerleyişini durdurmak için önümüze çekilmek istenen bütün setleri bir bir ortadan kaldırarak milletimizle birlikte geleceğe doğru yürüyeceğiz. Elbette bizim güçlenmemizi istemeyen bir takım mihraklar olacaktır. Ancak bilinmelidir ki; biz bu odaklara rağmen geleceğe doğru daha da güçlü ve cesur adımlarla yürüyeceğiz” dedi.
 
“VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
 
Milletvekili Şahin Tin’in konuşmasının ardından söz alan Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; “Milletvekilimiz Şahin Tin’in Merkezefendi ilçe teşkilatımızın yönetim kurulu toplantısına katılımından dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Sağ olsun, bizi gündemdeki gelişmeler başta olmak üzere yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirdiler. Sayın Vekilimiz her zaman bizim yanımızda oldu. Teşkilatımıza ağabeylik yaparak her derdimize ortak oldu. Ne zaman kapısını çalsak taleplerimize makul ölçekte cevaplar verdi ve çözüm odaklı yaklaştı. Bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku