Siyaset:
banner175
Mobil referandum aracı Denizli'nin hizmetinde


AK Parti Denizli İl Teşkilatı referandum çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’deki 2 referandum bilgilendirme aracından biri olan TIR da, Denizli’lilerin hizmetinde çalışıyor.
 
Denizli’yi mahalle mahalle, sokak sokak gezen TIR, vatandaşın ayağına giderek referandum sürecinde merak edilen tüm sorulara yanıt bulunmasını sağlıyor.
 
Mobil bilgilendirme aracında, referandumda oylanacak 18 maddenin içeriğini anlatan broşürler dağıtılıyor ve aynı zamanda seçmene süreç hakkında bilgi veren görevliler yer alıyor. Sorular yanıtlanıyor, sorunlar dinleniyor.
 
Denizli’nin her noktasını dolaşan TIR sayesinde her mahallede küçük bir miting havası esiyor.
 
AK Parti Denizli İl Teşkilatı, referandum süreci boyunca da Denizli’nin gezilmedik yerini bırakmadan, hiçbir vatandaşı ihmal etmeden herkese, Denizli’nin her yerine ulaşmaya “Mobil Bilgilendirme TIR’ı” ile devam edecek.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku