Siyaset:
banner175
Mürtecimler'e Ak Partili gençlerden suç duyurusu 
Denizli Ak Parti Gençlik Kolları gazeteci Erol Mületcimleri’in İmam Hatip okullarıyla ilgili sözlerine suç duyurusunda bulunmak için Denizli Adliyesi’ne gitti suç duyurusunda bulundu.

Denizli Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İzzet Çağlar Altunbaş topluluk adına yaptığı konuşmada imam hatip liselerinin genel eğitim sisteminin parçası olduğunu belirtti. Çağlar “Türkiye’de gün geçtikçe halkımızın yoğun ilgisini ve beğenisini kazanan imam hatip liselerinde, fen ve edebiyat derslerinin yanı sıra İslami ilimlerle ilgili dersler modern eğitim ortamlarında eş zamanlı olarak okutulmaktadır. Bu yönüyle imam hatip liseleri pek çok dünya ülkesinin ilgisini çekmekte ve özgün bir model olarak gündeme gelmektedir” diye konuştu.

ÇAĞLAR:“İMAM HATİPLİLİLER PEK ÇOK ALANDA BAŞALARINI ISPATLAMIŞTIR”
İmam hatip Lisesinde eğitim gören öğrencilerin diğer alanlarda da başarılı olduğunu belirten Çağlar, “İmam-Hatipliler üniversiteye giriş sınavlarından, bilgi yarışmalarına, münazaralardan, çeşitli sosyal aktivitelere kadar pek çok alanda başarılarını ispatlamıştır. İmam Hatip lisesinden mezun olanların önemli bir kısmı mesleğe yönelmiştir. Mezun olduktan sonra -ilahiyat dışında- yüksek tahsil yapanlar, intisap ettikleri her alanda diğer arkadaşları ve meslektaşları ile uyum içinde işlerini başarı ile yürütmüşlerdir ve yürütmektedirler. Üllkemizin birlik, beraberlik, asayiş, kalkınma, ahlâkî davranış ihtiyaçlarına önemli katkıları vardır. Hal böyleyken, bütün bunlar birer gerçek ve istatistiklerle sabit bulunduğu halde, İmam Hatip Liseleri ve liselileri hakkında oluşturulmaya çalışılan yanlış çirkin ve algı ile her daim mücadele edeceğimizi bilinmesini isteriz” dedi

İFTİRA ATILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ
Çağlar Ak Parti gençlik kolları olarak imam hatiplileri ve imam hatip mezunlarını yalnız bırakmayacaklarının altını çizerken “Kimsenin Türkiye'nin güzide okulları ve mezunlarını kötülemesine ve iftira etmesine asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku