Siyaset:
banner175
Ödüllü başkan, üye kaydında hız kesmiyor
Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Performans sistemi (TPS) de başarısından dolayı plaketle ödüllendirilen Ak Parti Merkezefendi Teşkilatı, son olarak Av Tercan Türkmen’i de partiye kayıt etti.
 
Av. Tercan Türkmen üyelik kaydını Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör ile birlikte imzaladı. Türkmen; “İçimizde olan Ak Parti sevdamızı Yücel başkan sayesinde perçinlemiş olduk. Bundan sonraki çalışmalarımız 2023 hedefleri çerçevesinde devam edecek.  Tek Devlet Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet için Ak Parti dedim” diye konuştu.
 
İlçe Başkanı Güngör ise,  “Tercan Türkmen kardeşimiz, bizim yıllardır tanıdığımız bildiğimiz bir şahsiyet. Ak Parti’ye olan sevgisi nedeniyle bugün kaydını yapmış olduk. Üye hedefimize hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri daha da güçlendiriyor” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku