Siyaset:
banner175
Önce sandığa gideceğiz, sonra darbe anayasasından kurtulacağız
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu,  16 Nisan Halk oylaması öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Hafta sonununda Uşak ve Muğla’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım’a eşlik eden Dr. Ramazanoğlu, Denizli’deki yoğun temposuna Bozkurt, Çardak, Buldan ve Babadağ ilçeleri ziyaretleriyle kaldığı yerden devam etti.
 
HER YERDE SICAK KARŞILAMA
Bozkurt’ta esnafı ve okulları ziyaret eden Dr. Ramazanoğlu, Halk Eğitim Merkezi’nde kurs gören kadınlarla buluştuktan sonra önce muhtarlarla, ardından da AK Parti İlçe Teşkilatıyla toplantı yaptı. Çardak’ta Belediye Başkanı Mahmut Öztürk tarafından karşılanan Dr. Ramazanoğlu, burada da ilçe teşkilatıyla buluştu ve vatandaşlara Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’ni anlattı.
 
BULDAN’DA PİDE PİŞİRDİ
Buldan’da da esnaf ziyareti ve teşkilat tolantısı yapan Dr. Ramazanoğlu, gittiği her yerde olduğu gibi burada da sıcak bir şekilde karşılandı. Esnafın isteği üzerine pide fırının başına geçen Dr. Ramazanoğlu, pide çıkardı. Buldan’da çok sayıda vatandaşın sorusu ile karşılaşan Dr. Ramazanoğlu, tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.
 
16 NİSAN’DA DAR GELEN GÖMLEKTEN KURTULALIM
Babadağ’da da teşkilat toplantısı gerçekleştiren Dr. Ramazanoğlu, muhtarlarla buluştu ve her yerde olduğu gibi birinci görevin sandığa gitmek olduğunun altını ısrarla çizdi. Dr. Ramazanoğlu, 16 Nisan’da Türkiye’nin kendisine dar gelen 1982 darbe anayasasından kurtularak kurumsal demokrasinin tesis edileceği Yeni bir Anayasa ve sisteme kavuşması gerektiğini söyledi.
 
MİLLİ İRADE ANAYASASI İLE GÜÇLÜ TÜRKİYE
Dr. Ramazanoğlu, “Biz dar gelen darbe anayasası gömleği var. Artık bunu çıkartıp atmamız gerekiyor. Dar gelen bu gömlek, güçlenmemizi, büyümemizi engelliyor. Bunun için bize dar gelen darbe anayasası gömleğini üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle ilmek ilmek işlediği yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz” dedi
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku