Siyaset:
banner175
Öz'den Zolan'a ziyaret: Her zaman yanındayız
Denizli'de 3 gün sürecek ziyaret ve toplantılar için kente gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Yardımcısı Nurettin Kılıç eşlik etti. Başkan Osman Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz'ü Denizli'de ağırladıklarını belirterek, "Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Denizlimize elbirliği ile hizmet edeceğiz. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Merkezimizin, milletvekillerimizin ve il teşkilatımızın desteği, vatandaşlarımızın teveccühü ile Denizlimizde birçok güzel işler yaptık. Bundan sonra da inşallah yapmaya devam edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin" dedi.
 


Filiz: "AK Parti belediyecilikte bir markadır"
 
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, Denizli'yi ziyaret eden Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz'e teşekkür ederek, "Yerel seçimlerde çok başarılı sonuç aldığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başkanımızı ziyaretiyle başlayan Denizli programımız 15 ilçe belediyesi ile devam edecek. İnşallah Denizli halkımızın bize duyduğu güvene layık olmak için büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla hep beraber çalışacağız. AK Parti belediyecilikte bir markadır. AK Parti'nin Denizli’de yıllarca ne yaptığını görüyor, biliyoruz. Bize önderlik yapan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a saygılarımızı sunuyoruz" dedi.
 
Ök: "Denizli bölgesinde ve Türkiye’de parmakla gösterilen bir il oldu"
 
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "31 Mart seçimlerinde Denizli’de güzel bir başarı elde ettik. Büyükşehir’de de Osman Zolan Başkanımızla devam ediyoruz. Belediyecilikte AK Parti bir markadır. Denizli bölgesinde ve Türkiye’de parmakla gösterilen bir il oldu. Denizlimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Öz'e ziyareti için teşekkür eden Ök, "Bizleri ziyaretiyle hem Genel Merkezdeki yeniliklerden haberdar ediyor, hem de hangi doğrultuda ve stratejilerle yolumuza devam edeceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizi hiç yalnız bırakmadılar" diye konuştu.  
 
Öz, "Her zaman Osman Zolan Başkanımızın yanında olacağız"
 
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, İl Başkanlığının ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret ettiğini anlatarak, "Büyükşehir Belediyesi, belediye döneminden itibaren Denizli'ye 4. AK Parti dönemini yaşatıyor. Seçim başarılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, teşkilatımıza, milletvekillerimize ve Denizlili hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda, Ege Bölgemizin AK Parti belediyeciliğinde medarı iftiharı, başarılı çalışmaları var. Osman Zolan Başkanımız oylarını arttırarak başkan seçildi. Bu çerçevede kendisini tekrar tebrik ediyorum. AK Parti Genel Merkezi olarak her zaman Büyükşehir Belediyemizin, Osman Zolan Başkanımızın yanında olacağız, projelerini destekleyeceğiz. Beş yılın sonunda da başarılı hizmetlerimizle Denizlili hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku