Siyaset:
banner175
Pamukkale CHP'de seçim iptal mi değil mi, bilmecesi
CHP’de geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan seçimleri mevcut başkan Osman Tabu kazanmış, ancak muhalifler, parti tüzüğünün seçim takvimini belirleyen 64’ncü maddesinin ihlal edildiği gerekçesiyle itiraz etmişti. Denizlihaber.com’da yer alan haberde Pamukkale İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itirazların reddedildiği, ancak muhaliflerin bu kez de İl Seçim Kurulu’na başvurduğunu yazdı. Gazete, İl Seçim Kurulu’nun ‘Tam kanunsuzluk oluşmuştur’ kararı aldığını ve seçim sonucunu İl Seçim Kurulu’na bıraktığını iddia etti.
 
Haber yayına girdiği saatlerde ise yeniden başkan seçilen Osman Tabu, yönetim kurulu ile birlikte Denizli Adliyesi’nde çekilmiş fotoğraflarını ve Pamukkale Seçim Kurulu’nun kendilerine gönderdiği kararı paylaştı. Tabu, itirazların reddedildiğini belirttiği paylaşımında, “İlçe Yönetim Kurulu olarak bugün mazbatamızı aldık. İlçemize, İlimize, Ülkemize ve Partimize hayırlı olsun” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku