Siyaset:
banner175
Ramazanoğlu anlattı, kadınlar ‘evet' dedi
Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Baklan ve Çivril’de referandum çalışmalarını sürdürdü.
 
Baklan Kavaklar, Hadım, Konak mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla buluşan Ramazanoğlu, özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı. Baklan Belediyesi’nde de kadınlarla buluşan Ramazanoğlu, “Burada gördüm ki, Baklanlı kadınlarımız, kurumsal demokrasi için ‘evet’ diyorlar” dedi, Hadım Mahallesi ziyareti sırasında halı tezgahının başına oturup, birkaç ilmik attı.
 
Baklan’da muhtarlarla da toplantı yapan Dr. Ramazanoğlu’na ‘evet’ yazılı bir pastayla sürpriz yapıldı. Evet pastasını kesen Dr. Ramazanoğlu, muhtarlara yeni Anayasayı anlattı.  Dr. Ramazanoğlu, 1993 yılında Elazığ-Bingöl karayolunda yolları kesilerek şehit edilen silahsız acemi askerlerimizden Ercan Çobanoğlu’nun babaocağını da ziyaret etti.
 
Çivril’de de muhtarlarla toplantı yapan Ak Parti Milletvekili Ramazanoğlu, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini anlattı veDenizli’de Ağrılılar Derneği’nin davetiyle ev ziyareti yaptı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku