Siyaset:
banner175
Ramazanoğlu'ndan miting gibi toplantı
Anayasa paketinin oylamaya sunulacağı 16 Nisan’daki referandum öncesi Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki çalışmalarını sürdürüyor.
 
Sarayköy’de kurulu bulunan ve Denizli’nin en büyük entegre tekstil işletmelerinden olan Menderes Tekstil’i ziyaret eden Dr.Ramazanoğlu, miting gibi toplantı yaptı. İşçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Dr. Ramazanoğlu, kalabalığın artması nedeniyle yüksek bir yere çıktı ve neden evet dediklerini anlattı.
 
İLK GÖREV SANDIĞA GİTMEK
İlk görevin oy kullanmak için sandığa gitmek olduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Dr. Ramazanoğlu, Anayasa değişikliğinin kabul edilmesi durumunda Güçlü bir Türkiye doğacağını söyledi. Dr. Ramazanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
 


MİLLİ GELİRİMİZ ARTSIN DİYE EVET
“Güçlü bir hükümeti niçin istiyoruz. Çünkü güçlü bir hükümet güven demek, istikrar demek... Güven ve istikrarın olduğu bir Türkiye; gelişen bir Türkiye demek, milli geliri artan bir Türkiye demek. Milli gelirimiz 10 bin dolar civarında ama yetmez. 40-50 bin dolar olan ülkeler var. Onlar gibi olmamamız için bir neden yok.
 
MİLLİ İRADEYLE YAPILMIŞ ANAYASA
Bunun için bize dar gelen darbe anayasasını üzerimizden çıkarıp milletin kendi iradesiyle yaptığı yeni gömleği giymemiz, yeni anayasaya kavuşmamız gerekiyor. Güçlü ekonomi için, güçlü millet olmak için, dünyadaki mazlumların ezilmişlerin hamisi olmak için evet diyoruz.”
 
İŞÇİLERDEN SICAK KARŞILAMA
Dr. Ramazanoğlu, Menderes Tekstil’in yanı sıra Zorlu Tekstil, Egem Tekstil ve Gelin Tekstil fabrikalarını ziyaret etti. İşçiler tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Ramazanoğlu, burada da yeni Anayasa’yı anlattı ve evet oyu istedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku