Siyaset:
banner175
Şahin Tin, mazot ve gübre destek ödemelerinin başladığını açıkladı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamayla Denizli’de 44.197 üreticiye mazot ve gübre destek ödemesinin, bugün (cuma) saat 18.00 itibariyle TC kimlik numaralarının son rakamına göre banka hesaplarına aktarılmaya başlanılacağını duyurdu.
 
“MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILIYOR”
“Denizli’de üretim gerçekleştiren çiftçilerimize destek olmaya, onların haklarını her koşulda korumaya devam ediyoruz” diyen Milletvekili Şahin Tin, “Üreticilerimize destek olmak gayesiyle her dönem olduğu gibi bu dönemde de destek ödemelerinin aktarılması konusunu yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda Denizli ilimizde bulunan 44.197 üreticimize 41 Milyon 720 Bin 639 TL mazot, 10 Milyon 956 Bin 569 TL gübre olmak üzere toplam da 52 Milyon 677 Bin 208 TL mazot ve gübre destekleme ödemesi üreticilerimizin hesaplarına aktarılmaya başlanıyor. Üreticilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Özellikle çiftçilerimizin yaşadıkları problemleri aşma konusunda gerekli olan tüm tedbirlerin alınması için girişimlerde bulunuyoruz ve çözüm üretiyoruz. Tüm sektörlerde olduğu gibi Tarım ve Gıda sektörünün ana aktörleri olan üreticilerimiz, çiftçilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşları müsterih olsun. Gerekli olan tüm adımlar kararlılıkla atılıyor” dedi.
 
“GIDA TEDARİĞİNDE SORUN YOK”
Tarım sektöründe devamlılığın sağlanması ve ihtiyaçların karşılanması konusunda son derece önemli bir süreç yönetildiğini ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Tarım sektöründe çiftçilerimiz hijyen kurallarına uygun şekilde üretim gerçekleştirmek durumundalar. Tarım üretimi bakımından kendi kendine yeten bir ülke olarak Türkiye’nin ve Denizli’mizin ihtiyaçları bellidir. Bunun karşılanması ve devamlılığın sağlanması için elbette hepimizin üzerine düşen görevler var. Bu süreci hep birlikte sağduyuyla atlatacağımıza inanıyoruz. Devletimizin ilgili kurumları bu anlamda gerekli tüm tedbirleri almış vaziyette. Gıda tedariği konusunda da her hangi bir sorun söz konusu değil. Malum üretim sezonu açılıyor. Ekim ve dikimler başlıyor. Bu günleri çiftçilerimiz iyi değerlendirmeli. Üretim konusunda çiftçilerimiz sezon içinde yapmak zorunda oldukları ekimlerini dikkatle gerçekleştirmeliler, ihmal etmemeliler. Çiftçilerimizin tarlalarına ulaşımında her hangi bir sorun söz konusu değil, sadece sosyal izolasyon ile ilgili kuralları göz ardı etmesinler. Önce kendi sağlıklarına daha sonra da sevdiklerinin ve çevrelerindekilerin sağlığına dikkat etmeleri konusunda gerekli özen ve hassasiyeti göstersinler. Üreticilerimize bereketli bir dönem diliyorum” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku