Siyaset:
banner175
Şahin Tin: Yaşlılarımız başımızın tacı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, emeklilere yılda iki kez ikramiye ile birlikte 65 yaşını geçmiş vatandaşlara ödenen yaşlılık maaşına da yüzde 100’ün üzerinde zam yapılacağını belirterek, yasal düzenlemenin önümüzdeki hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yapılacak olan görüşmelerin ardından yasalaşmasının planlandığını söyledi.
 
“MAAŞLARI İKİ KAT ARTIRILDI”
Hayatı boyunca sosyal güvence altına girememiş, emeklilik hakkı elde edemeyen vatandaşlara devletin her zaman sahip çıktığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Ülkemizde bu koşullarda yaşlılık maaşı alan 600 bin vatandaşımız var. Bugüne kadar kendilerine 266 lira ödeme yapılıyordu. Önümüzdeki hafta yasalaşacak olan düzenlemeyle birlikte maaşlarına iki katın da üzerinde bir artış yapılacak ve 500 liraya yükseltilecek” dedi.
 
“ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZ”
Yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamanın bu aziz milletin boynunun borcu olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “İktidarımız süresince yaşlılık maaşlarını elimizden geldiğince yüksek tutmaya çalıştık. Bu arada sadece maaşları değil sağlık başta olmak üzere sair ihtiyaçları konusunda da hassas davrandık. Yaşlılarımıza bütçe koşullarının el verdiği en yüksek ödemeleri yapmaya özen gösterdik. Şimdi de en büyük zammı yapıyoruz. Elbette bu rakamı yeterli görmüyoruz. Biz ülkemizde mağdur, muhtaç durumda hiçbir vatandaşımız kalmasın istiyoruz. Bu yüzden değerli büyüklerimizin hayat standartlarının daha da iyileştirilmesine yönelik gayretlerimiz devam ediyor. Onlar için ne yapsak azdır. Yaşlılarımız başımızın tacıdır. Çünkü bu vatanı her türlü musibetten esirgeyen, kıymetli büyüklerimizin dualarıdır. Bizler bu bilinçle yarınlarımızın inşası için emek harcıyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku