Siyaset:
banner175
Şenel aday olamıyor, Bahtiyar adaylığa yakın iddiası
Denizli’de İYİ Parti’nin aday çıkarması yönünde kesinleşen CHP – İYİ Parti ittifakı için konuşulan isimler netleşiyor. Denizlihaber.com İbrahim Şenel’in aday olamayacağını iddia etti. Gazete, Şenel’in Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nda bulunduğunu, 1 Aralık’ta istifa etmesi gerekirken etmeyerek adaylık yolunu kapattığını yazdı.
 
Diğer yandan Ümit Bahtiyar ismi İYİ Parti cephesinde yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Bir iddiaya göre, Pazartesi günü CHP ve İYİ Parti İl Başkanları Ümit Bahtiyar’ı da yanlarına alarak adaylık açıklaması yapacaklar.
 
1992 yılında Doğru Yol Partisi’nin gençlik kollarında siyasi hayatına başlayan Avukat Ümit Bahtiyar, 1999 yerel seçimlerinde Ali Aygören’in başkanlığında DYP’den Belediye Meclis üyeliğine seçilmişti. 2002-2004 yılları arasında belediye başkan yardımcılığı görevi de yaptı. 2009’da MHP’ye geçerek Denizli Belediye Başkan Adayı olan Bahtiyar Ak Parti adayı Nihat Zeybekci’ye karşı giriştiği yarış 61 bin 782 oy alarak CHP’nin ardından üçüncü sırada tamamladı. 2011 seçimlerinde ise bu kez şansını milletvekili adayı olarak denedi. Bahtiyar yine MHP’den 2014 seçimlerinde bu kez Pamukkale Belediye Başkanı adayı oldu. İyi bir performans gösteren Bahtiyar 59 bin 487 oy alarak Ak Partili Hüseyin Gürlesin’in ardından seçimi kaybetti. Bahtiyar bir yıl sonra da yine milletvekilliğine aday oldu ancak kendine üçüncü sırada yer bulabildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku