Siyaset:
banner175
Simit çay eşliğinde referandum sohbeti
Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı, Ak Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, dur durak bilmeden 16 Nisan’daki referandum çalışmalarını sürdürüyor.
 
GÜÇLÜ TÜRKİYE VURGUSU
Merkezefendi Belediyesi’nin Bayramyeri’nde açtığı ‘Cumhurbaşkanlığı Sistemi Bilgilendirme Ofisi’nde vatandaşlarla buluşan ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Dr. Ramazanoğlu, darbelerle hazırlanmış anayasanın ‘milli idareyle hazırlanmış anayasa’ ile değişmesi zamanının geldiğini söyleyerek, “Güçlü, kalkınmış ve çağdaş bir Türkiye için darbe anayasasından kurtulmamız gerekiyor” dedi.
 
ÇAYLAR BAKAN HANIM’DAN
Ardından Kaleiçi’ne geçen Dr. Ramazanoğlu, dükkanları tek tek ziyaret ederek, esnafa; ‘hayırlı işler diledi ve evet istedi.’ Esnafla birlikte çay ocağına giden Dr. Ramazanoğlu, çay kazanının başına geçip, çayları kendi elleriyle doldurdu.
 
ÇAY SİMİT VE YENİ ANAYASA
Esnafla, çay simit eşliğinde ‘Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini’ anlatan Dr. Ramazanoğlu, sorulan sorulara samimiyetle cevap verdi. Dr. Ramazanoğlu, özellikle koalisyon hükümetleri döneminde esnafın yaşadığı sıkıntılara yakından tanık olduğunu belirterek, “Yeni Anayasa ile artık koalisyon hükümetleri dönemi tarihe gömülecek. Daha  güçlü Türkiye’ye birlikte adım adım gideceğiz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku