Siyaset:
banner175
Tin: 28 Şubat olmasaydı, 2023 hedefine çoktan ulaşılmış olacaktı
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye tarihine “Postmodern Darbe” olarak geçen 28 Şubat’ın yıldönümünde açıklama yaptı. Milletvekili Şahin Tin, “Yol açtığı kayıplar yıllar içerisinde daha çok hissedildi” dediği, o sürece MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı olarak tanıklık ettiğini belirterek, şunları dile getirdi: 
 
“28 Şubat öncesi Refahyol hükümetinin Başbakanı rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın başkanlığında hem piyasa ekonomisi, hem de sanayi alanında, çok iyi gelişmeler devam ediyordu. Milli sanayi hamlesi kapsamında çok büyük projeler, atılım ve kalkınma hamleleri başlamıştı. İşte tam da bu dönemde dış mihraklar, içerideki maşaları aracılığıyla yerli üretimin önünü tıkamak için, vatansever işadamlarını “Yeşil Sermaye” olarak tanımlayarak, devre dışı bırakmak adına harekete geçtiler. Sürekli, din eksenli üretilmiş sahte argümanlarla hükümete saldırdılar. Hükümetin itibarını bitirmeye yönelik her türlü adımı attılar. Finalde de, devletin tüm kurumlarını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş hükümetine karşı itaatsizliğe sevk ettiler. Sonunda kısa vadeli de olsa maalesef amaçlarına ulaştılar. Milli ekonomi hamlesini durdurmayı başardılar. Ben o döneme MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı olarak tanık oldum. Şubemize baskın yaptılar. Üyelerimiz üzerinde psikolojik baskı uyguladılar. Birçok vatansever işadamı o dönemde ya işini kaybetti ya da yıllar süren krizlerle boğuşmak zorunda bırakıldı. Biz de MÜSİAD Genel Başkanımız ve üst düzey yöneticilerle birlikte şube başkanları olarak Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde yargılandık” dedi.
 
“EMPERYALİSTLERİN AMAÇLARINA HİZMET ETTİLER”
 
Türkiye’yi 28 Şubat sürecine götüren dönemde kirli oyunlar oynandığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “O günlerde birçok senaryolar yazıldı. Tarikatlardan parayla insanlar tutulup, akla hayale gelmedik oyunlar oynandı. İnançlı insanlar, sözüm ona “Yobaz”, “Cumhuriyet Düşmanı” ilan edildi. Türkiye’nin geleceği için tehdit olarak halkın önüne atıp taşlattıkları vatansever insanlar eza ve cefa içindeyken, emperyalist maşaları Türkiye’nin geleceğine suikast yaptı. Türkiye üretmesin, milli sanayisi olmasın, kendi silahlarını yapamasın, kendi tankını, füzesini, helikopterini, uçağını üretemesin isteyenlerin amaçlarına hizmet ettiler. Bugün gelinen noktada, Türkiye’nin geleceği için kimlerin tehlikeli olduğu, kimlerin emperyalistlere uşaklık etmek suretiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık yaptıkları artık daha iyi anlaşılmaktadır. Çünkü o dönem oyunlarla engellenen vatanseverler bugün şükürler olsun iktidardadır. 28 Şubat’ın hedef aldığı zihniyet bugün milli helikopterini, milli insansız hava aracını, milli silahını ve birçok savunma alanında teçhizatını üretmiş Afrin’de gerçekleşen operasyonda bütün Dünya’ya “Ne kadar uğraşsanız da engelleyemediniz. Yaptık yapmaya da devam edeceğiz” mesajını vermektedir” dedi.
 
“28 ŞUBAT GELECEK NESİLLERE İBRET VESİKASIDIR”
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 28 Şubat sürecinin, Türkiye tarihi açısından çok önemli bir süreç olduğunu belirterek, bunun iyi hatırlanması, iyi vurgulanması ve gelecek nesillere ışık tutması için aktarılması gerektiğini belirtti. Milletvekili Şahin Tin, “Sadece Denizli'de değil Türkiye genelinde de 28 Şubat süreci ekonomik anlamda batışın başlangıcıdır. O dönemde devalüasyon olmuş, faizler artmış, piyasalar batmıştır. Aynı şekilde ekonomide 300 milyar dolar civarında bir zarar oluşmuştur. Sadece bankaların açmış olduğu zarar, 46 milyar dolardır. Birçok vatandaşımız mağdur olmuştur. Türkiye düşmanlarının ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlar maalesef sonuca ulaşmıştır. Milletimiz fakirleşmiştir, gruplaştırılmıştır, parçalanmıştır. Dernekler, STK'lar, bölünmüştür, insanlar birbirine merhabalaşamaz duruma getirilmiştir. Sonuç olarak da süreç Refahyol hükümetini istifaya sürüklemiştir. Pekâlâ, bundan kim zarar gördü? Bundan zarar görenler milli sermayedir, milli ekonomidir, milli insanlardır. Ama milli olmayan insanlar kazançlı çıkmıştır. Elde ettikleri kazancı da emperyalistlere peşkeş çekmişlerdir” dedi.
 
“AYNI OYUNU DAHA SONRA DA OYNAMAK İSTEDİLER”
 
Milletvekili Şahin Tin, Türkiye düşmanlarının içerideki uşakları aracılığıyla 28 Şubat’ta sergilenen oyunu devam ettiklerini belirterek, “17-25 Aralık, Gezi olayları, 15 Temmuz'da da oyunlar oynamışlardır. Ki; 15 Temmuz en son en büyük oyunlarıdır. FETÖ ile beraber iç ve dış mihraklar biraraya gelip, bu ülkeyi artık savaşın içine sürüklemek, parçalamak ve bölmek adına böyle bir eyleme girişmişlerdir. Ama Allah'ın izni ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ve milletimizin sağlam duruşuyla bunların hepsi bertaraf edilmiştir. Milli davamıza, milli ruhumuza, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkmıştır bu millet. 28 Şubat'ın inşallah bu ülkede bir daha yaşanmamasını umut ediyoruz. Allah bir daha o acı günleri göstermesin, vatanımızı, toprağımızı, bayrağımızı düşman çizmesinden, düşman senaryosundan, kara planlarından korusun. 28 Şubat süreci bu ülkeyi 20 - 30 yıl geriye götürmüştür. Bu ülkeyi ekonomik anlamda batırmıştır, siyasi anlamda, sanayi anlamında ve iş dünyasında insanların geleceğine hayallerine, heveslerine gem vurmuştur. 15 yıllık AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'de Allah'a şükür çok şeyler değişti. Artık bugün onların ucuz oyunlarına, kara planlarına, tehditlerine boyun eğmeyen bir millet var, bir iktidar var. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle artık eskisi gibi koalisyon krizleri, ekonomik krizler, Allah'ın izniyle bu ülkede bir daha yaşanmayacaktır” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku