Siyaset:
banner175
Tin: Biz Türkiye'nin çimentosuyuz
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin il yönetim kurulu toplantısına katıldı. İl Başkanı Necip Filiz’in başkanlık ettiği il yönetim kurulu toplantısında İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
 
“BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ*”
 
İl yönetim kurulu üyelerini başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ve teşekkür ederek sözlerine başlayan Milletvekili Şahin Tin; “Biz birlikte güçlü bir ekibiz. Yönetim kurulu üyelerimizin fedakar çalışmaları sayesinde çok önemli zorlukları aştık. AK Parti gücünü her seçimden sonra tekrar bir seçim olacakmış gibi sahada var olması, bir sonraki seçime her an hazır olmasından almaktadır. Teşkilatımız büyük bir ailedir. Birbirimize daha çok güveneceğiz. Birliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. İnanç ve güvenimizi kaybetmeden daha çok çalışacak, düşmanlarımıza başarılarımız ile cevap vereceğiz. Dileğimiz başarılarımızın daim olmasıdır. Çok şükür milli duruşundan taviz vermeyen teşkilatlarımız iş başında. Bu bizim geleceğe olan azmimizi ve güvenimizi artırıyor” dedi.
 
BİRLİK RUHUNU BİZ AYAKTA TUTACAĞIZ*”
 
Türkiye’nin saldırılarla karşı karşıya olduğunu, kıskaca alınmak istendiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Bu dönemde toplumda birlik ve beraberlik ruhunun diri tutulması büyük önem taşıyor. Unutmayın, AK Parti üstlendiği misyon bakımından Türkiye’nin çimentosu, birleştirici gücüdür. Bizler de bu davanın neferleri olarak birlik ruhunun diri tutulması için üzerimize düşeni hep birlikte yapacağız. Her zaman sahada olacak, insanımızın kenetlenmesi için, saldırılara göğüs gerebilmesi için çalışacağız. Milletimize moralsizlik, umutsuzluk aşılamaya, çaresiz hissettirmeye çalışanlara karşı milletimizin yanında olup, nice zorluklar ve yokluklardan çıkarak bugünlere geldiğimizi hatırlatacağız. Madem ki; bu ülkenin çimentosuyuz. O zaman insanımızın kenetlenmesi için çaba göstereceğiz” dedi.
 
YERLİ ÜRÜN KULLANALIM”
 
Halkın yerli ürün kullanımına teşvik edilmesinin önemine işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemize yönelik şu an yaşadığımız ekonomik saldırı ilk değil. Tabi ki son da olmayacak. 15 Temmuz gecesi milli birliğimize ve devletimizin bekasına nasıl saldırdılarsa yine bir ağır saldırı girişimi ile karşı karşıyayız. Allah’ın izni ile bu saldırıyı da milli birliğimiz ile püskürteceğiz. Yerli ürünlerin kullanımı konusunda hassas davranmamız gerekiyor. Bizi bozguna uğratamayacaklar. Zorluklara göğüs gerebilecek bir iradeye çok şükür millet olarak sahibiz. Dış güçler saldırdıkça güçlenen bir ülkeyiz. Çünkü bizim bu ülkeye olan sevdamız, bayrağımıza olan aşkımız ve devletimizin bekasına olan kararlılığımız hiç bitmeyecek” diye konuştu.
 
EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARİHİMİZ”
 
İçinde bulunduğumuz haftanın “Zafer Haftası” olması nedeniyle büyük bir önem taşıdığını ifade eden Milletvekili Şahin Tin; “Bizim en büyük gücümüz tarihimizdir. Tarihimizden aldığımız cesaret bizi bugüne kadar ayakta tutmuştur. Şanlı tarihimiz bundan sonra da ihtiyaç duyduğumuz gücün kaynağı olmaya devam edecektir. Çok çetin savaşlar verdik. 16 imparatorluk kurduk. Bu dönem tarihi şahlanışımızı yeniden yaşıyoruz. Milletimiz ile birlikte tarihe not düşüyoruz. Sultan Alparslan’ın en zor şartlarda Anadolu’nun kapılarını açtığı Malazgirt Zaferi, destanlar yazdığımız şanlı tarihimizin ilk adımıdır. Dumlupınar, Sakarya, Kurtuluş Savaşı ve daha nice zaferlerle bezenmiş olan geçmişimiz bize gurur veriyor. Biz Türk Milleti olarak her daim seferde olduk. Mazlumlar, mahsunlar için her daim yollara koyulduk. Asla korkmadık ve hiç bir zaman kaçmadık. Sayıca az olduğumuz zamanlarda bile, yüreğimizle düşmanı kahretmeyi bildik. Bizler Sultan Alparslan’ın torunları ve o şuuru yaşatan bir medeniyetin bekçileriyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” dedi.
 
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de, Milletvekili Şahin Tin’e toplantıya katılımlarından ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku